voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

 

Op zaterdag 16 en zondag 17 maart vindt voor de 19e keer de Gothic & Fantasy Beurs plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Er is een gevarieerd entertainmentprogramma samengesteld voor jong en oud, bestaande uit optredens van diverse bands, (dans)workshops, demonstraties zwaardvechten, signeersessies en nog veel meer. Daarnaast is er een brede variatie aan gothic en fantasy artikelen te koop.
Verassend podiumprogramma
Op zaterdag trapt Louise Marius af met diverse balfolk workshops en demonstraties. Er worden koppeldansen gespeeld door een live-muzikant en Louise neemt de bezoeker mee om de basis van deze veel voorkomende dansen te leren.

Vervolgens treedt LEAF op, opgericht in 2009. Met behulp van middeleeuwse en moderne volksinstrumenten zoals Ierse bouzouki, Keltische harp, nyckelharpa, accordeon, draailier e.d. hoopt LEAF de bezoeker te prikkelen.
Zaterdagmiddag wordt afgesloten met een optreden van Scrum, opgericht in 2004. De muziek kan omschreven worden als Powerfolk, rock met Schotse en Ierse folk invloeden. Zes gedreven muzikanten met een voorliefde voor rauwe, eerlijke en spontane folkmuziek zorgen ervoor dat iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts keert.

 

Ball Noir opent op zondag de dag met muziek, geschikt voor balfolk dansen. Bezoekers laten zich meenemen in de wereld van de middeleeuwse instrumenten, moderne gitaar, electronica en een geweldige stem. Rastaban neemt in de middaguren het podium over. De muzikale inspiratie van Rastaban is afkomstig van Keltische en Scandinavische traditionals, Franse Middeleeuwse deunen, melodieën uit de Balkanlanden, oosterse muziek, maar ook trance en tribal ritmes uit vele oer-culturen van over de hele wereld. De 5 bandleden van Rastaban nodigen de bezoekers uit om te dansen en emoties te delen door naar de ontroerende en energieke
haar en wilde baarden. Rapalje zingt en speelt traditionele Ierse, Schotse en soms Nederlandse folk op geheel eigen onnavolgbare wijze. Een spectaculaire presentatie maakt de twee optredens muziek te luisteren.
Zondagmiddag wordt afgesloten door Rapalje. Deze band vormt op zondag de hoofdact. Stoere mannen met ruige kilts, beenbandages, mouwloze shirts, tatoeages, lang van Rapalje tot een meeslepende act!

Voor meer informatie over het podiumprogramma, kijk op www.gothicbeurs.nl.

Divers entertainment

Op beide dagen worden er Balfolk workshops gegeven. Zaterdag worden deze begeleid door Louise Marius en een live-muzikant en op zondag door Ball Noir. Tijdens deze instructielessen worden de basispasjes van de meest voorkomende balfolkdansen behandeld. De echte zwaardvecht liefhebbers kunnen dit weekend demonstraties bekijken bij de Arena van De Orde Der Noorderwind. Daarnaast zal Zwaard en Steen een aantal demonstraties en workshops geven op de beursvloer. En er is nog meer te beleven! Goblins bezorgen de bezoekers dit weekend een gezellige dag. Op zaterdag en zondag zijn verschillende schrijvers van fantasy boeken, te gast om hun werk te signeren. Bij de stand van Pure Fantasy worden workshops fantasy tekenen gegeven en signeersessies gehouden. Overige informatie over auteurs en illustratoren is te vinden op de stand van Pure Fantasy.
Tevens zal Rudi Hermanns diverse modellen bodypainten tijdens de beurs. U kunt hier kijken, foto's maken en vragen stellen.
Sfeervolle verkoopstands
Aan mooi aangeklede stands met sfeervolle producten en verschillende diensten zal het tijdens deze editie ook niet ontbreken. De stands zijn uitgerust met gothic en fantasy artikelen, zoals kleding, zwaarden, gelukspoppetjes, elven, draken, sieraden, lampen, mineralen, wierook, boeken, cd's, games en nog veel meer.

 

 

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten voor de Gothic & Fantasy Beurs !

Heeft u een leuk verhaal over een leuke beurs (bv vorig jaar) en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Heeft u niets te vertellen over een beurs, dan mag u ook een leuk verhaal schrijven over uw hobby (tuinieren?). Doe daar dan ook wat foto's bij en ook dan maakt u een kans!
Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets gratis toegangsbewijzen tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze beurs kunt.
Succes en misschien tot op de Gothic & Fantasy Beurs!

Redactie VoorPlussers


Algemene informatie

16 & 17 maart 2013 in De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk (ZH).
Geopend van 10.00 – 17.00 uur.
Entree volwassenen € 10,-, kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen t/m 6 jaar: GRATIS.
De Broodfabriek is zowel met auto als met openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Diverse gratis parkeerplaatsen in de omgeving.
Kijk op www.gothicbeurs.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.
Bezoekers kunnen via de website tot circa 24 uur voor aanvang van de eerste beursdag entreekaarten kopen met korting.

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 449 gasten en geen leden online