Win kaarten voor de Libelle Zomerweek

 

Maak kans op 5 x 2 kaarten voor de Libelle Zomerweek 2013!
Van 13 t/m 19 mei is het weer zover! De Libelle Zomerweek wordt verrassender en gezelliger dan ooit. Je hoeft alleen maar te zingen 'Brasil... Lalalalalalalala!' en je voeten beginnen te tappen, je heupen te wiegen en er komt een glimlach op je gezicht. En dat is precies het gevoel dat we willen neerzetten op de Libelle Zomerweek 2013.

Samba dansen op het strand

Denk aan carnaval in Rio de Janeiro, denk aan vrolijke mensen die getooid met glitters en veren al samba-dansend in een lange optocht voorbij komen. Maar dan over de plankieren van het Libelle Zomerweekterrein aan het Almeerderstrand!
Als het aan ons ligt, swingt de Zomerweek de pan uit als nooit tevoren. Want in de week van 13 tot en met 19 mei is het Almeerderstrand omgetoverd in de uitbundige sfeer van Zuid-Amerika en trekt een bonte stoet van veertooien over het Libelle Zomerweekterrein. Trommelaars, danseressen en paradijsvogels vergroten de feestvreugde. Opzwepende muziek, tropische geuren van fruit en cocktails, samen eten en dansen op straat. En flirten mag. Met elkaar en met het leven.

 

 


Libelle Zomerweek is ...

- Een dagje gezellig shoppen en bijpraten met vriendinnen
- Genieten van optredens van bekende artiesten
- Heel veel nieuwe producten proeven en proberen
- Libelle-columnisten, schrijvers en politici ontmoeten
- Meedoen aan creactieve, beauty of kookworkshop
- De nieuwste modetrends spotten
- Hard meezingen met de karaoke
- Leuke cadeautjes scoren... en nog veel meer!
Kortom: Op de Libelle Zomerweek kom je heupwiegend binnen en loop je heupwiegend weer naar buiten. Met een glimlach op je gezicht!

 

 

 

 


Maak kans op Vrijkaarten voor de Libelle Zomerweek 2013!

Maak kans op twee vrijkaarten voor de Libelle Zomerweek 2013. Heeft u een leuke ervaring met dit Evenement, of heeft u een leuke hobby waar u wat over wilt vertellen en kunt u daar een leuk verhaal van schrijven, stuurt u ons dat dan op vergezeld van een aantal foto's. Het artikel zal op deze site geplaatst worden. De inzenders belonen wij met gratis kaarten twv € 38,50 voor dit Evenement en de kaarten worden per email naar u gezonden!
Succes Redactie VoorPlussers

 

 

 

 


Heeft u niet gewonnen maar wilt u wel naar de Libelle Zomerweek komen dan kan u t/m 12 mei kaarten bestellen voor € 15,25 in plaats van € 19,25. Kaarten bestellen kijk hier!

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter