voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Vakantie in eigen tuin op TuinIdee 2013

Van 21 t/m 24 februari 2013 vindt in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch de twintigste editie van TuinIdee, het grootste tuinevent van Nederland, plaats. TuinIdee 2013 staat in het teken van La Dolce Vita, met een Italiaans paviljoen met stijlvolle deco en Italiaanse delicatessen en een centraal gelegen mediterrane tuin. Daarnaast zijn er zo'n veertig andere inspiratietuinen zoals de tuin Heimwee naar Bali, een modern City Life tuin en een Buitenleven tuin waar men praktische ideeën kan op doen en de lente al voelbaar is.

 

 

In één van de hallen met het thema 'Componeer je eigen tuin' zijn naast voorbeeldtuinen ook alternatieven voor het terras, plantenborder, tuinafscheiding en waterelementen te zien. Zo kan men eenvoudig haar eigen tuin samen stellen. In het Tuinlab ter plaatse kan men verder geholpen worden door planten deskundigen en ontwerpers voor een tuinschets, een grondmonstertest laten doen of advies over tuinverlichting krijgen. De diverse tuinen, ontworpen door tuin- en landschapsarchitect Bert Huls, bieden voor ieder wat wils, en voor ieders budget.

TuinIdee 6.000 m2 groter

De komende editie kent een forse groei van de oppervlakte, met ruim 200 exposanten waaronder opvallend veel gespecialiseerde kwekers, hoveniers bedrijven en een breed gamma praktische en leuke producten voor de tuin, balkon en serre. TuinIdee staat bekend om haar unieke exposities en de vele voorbeeldtuinen. De expo 'House of Glass' toont de inrichting van de serre en patiotuin. In de ‘Landelijke tuin' is er o.a. aandacht voor streekproducten en de moderne moestuin en in de 'Duurzame Tuin' voor de tuin als energiebron.

 

 

Design & New, Tuinprimeurs

In de expositie Design & New worden tuinprimeurs extra onder de aandacht gebracht. De TuinIdee Innovatie Award voor het meest vernieuwde tuinproduct van het komende seizoen wordt op donderdag 21 februari aan de winnaar uitgereikt. Zo is een bloeiende tuinorchidee te zien, een tuingerbera, bijzondere vioolconcepten en andere nieuwe soorten éénjarige zomerbloeiers. Nieuw zijn ook tuinafscheidingen die regenwater opslaan en op andere momenten weer kunnen afgeven. Tuinnieuws is er ook volop in het Tuinieren.nl Tuintheater waar Jurgen Smit het doorlopende programma van leuke en bijzondere presentaties aan elkaar praat.

Wedstrijden hoveniersvak

Op TuinIdee 2013 wordt de finale van de Nationale Beroepenwedstrijd Tuinaanleg gehouden waarbij jonge aankomende hoveniers hun vakmanschap moeten etaleren. De wedstrijden vinden plaats op de eerste drie beursdagen en op zaterdag 23 februari is de prijsuitreiking.

 


Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten voor Tuin Idee!

Heeft u een leuk verhaal over een leuke beurs (bv vorig jaar) en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Heeft u niets te vertellen over een beurs, dan mag u ook een leuk verhaal schrijven over uw hobby. Doe daar dan ook wat foto's bij en ook dan maakt u een kans!
Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets gratis toegangsbewijzen tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze beurs kunt.
Succes en misschien tot op TuinIdee!
Redactie VoorPlussers

 


TuinIdee 2013 is open op donderdag 21 februari van 10.00-18.00 uur, vrijdag 22 februari van 10.00-22.00 uur en zaterdag 23 en zondag 24 februari van 10.00-18.00 uur. Entreeprijs € 15,- , kinderen t/m 12 jaar gratis mits onder begeleiding van een volwassene. Meer informatie www.tuinidee.nl ook voor de voorverkoop.

Voor kaarten in de voorverkoop met 4 euro korting kunt u hier kijken!

 

 

  

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter