Op koopjesjacht tijdens de Neuzelbeurs Op zaterdag 2 en zondag 3 maart vindt een volgeboekte editie van de Neuzelbeurs plaats. Dit is de grootste overdekte vlooienmarkt van de regio Haaglanden. Enkele honderden kramen met onder andere tweedehands spullen, curiosa, kleding, boeken, meubels en antiek staan klaar. De toegang tot de Neuzelbeurs bedraagt € 4,00 p.p., voor kinderen van 7 t/m 12 jaar geldt een entreeprijs van € 3,00 en tot en met zes jaar is de entree vrij.

De producten zijn voordelig geprijsd en er valt vaak af te dingen. Voor, tijdens en na het beursbezoek kan men terecht op de diverse horecaterrassen van De Broodfabriek voor een hapje en een drankje.

 

De Neuzelbeurs is de grootste tweedehandsmarkt van de regio, met maandelijks* ruim 300 kramen en gemiddeld vijfduizend bezoekers. Het is altijd leuk om de Neuzelbeurs te bezoeken!
Zodra u de Neuzelbeurs betreedt komt de gezelligheid u tegemoet. De volle hal met honderden sfeervol verlichte kramen en het geroezemoes van de vele aanwezige bezoekers omarmt u zodra u bij de Neuzelbeurs binnenkomt!

 

De deelnemers aan de Neuzelbeurs doen altijd hun uiterste best de kramen zo leuk mogelijk aan te kleden, waardoor u als bezoeker uw ogen uitkijkt; kunst, curiosa, verzamelartikelen, zolderopruimingen en tal van andere gebruikte goederen worden aan u gepresenteerd. Op de Neuzelbeurs vindt u altijd wel iets naar uw zin! De producten zijn altijd voordelig geprijsd en er valt altijd nog wel iets af te dingen.

In de Neuzelbeurs hal zijn twee horecapunten waarbij u onder het genot van een kop koffie en een versnapering even tot rust kunt komen. Daarnaast kunt u ook terecht op het grote Horeca Plaza van De Broodfabriek, waar u een ruime keuze heeft uit een aantrekkelijk horeca assortiment!

 

Op zondag 3 maart komt ook het Stoffen Spektakel in Rijswijk langs. Op bijna 5.000 vierkante meter beursvloer van De Broodfabriek presenteren zich meer dan 160 stoffenstands. Er worden stoffen getoond en verkocht van zeer uiteenlopende aard. Denk aan damesmodestoffen in lagere en hogere prijsklassen, kinderstoffen, decoratiestoffen en boerenbont. Voor een bezoek aan het Stoffen Spektakel hoeft geen entree te worden betaald.

 

De toegang tot de Neuzelbeurs bedraagt € 4,00 p.p., voor kinderen van 7 t/m 12 jaar geldt een entreeprijs van € 3,00 en tot zes jaar is de entree vrij.

Locatie: De Broodfabriek, Volmerlaan 12, Rijswijk
Openingstijden: 10.00 uur tot 17.00 uur
Meer informatie: www.neuzelbeurs.nl

* De Neuzelbeurs vindt iedere maand plaats, m.u.v. de maanden waarin de buitenmarkten meer in trek zijn; juli en augustus

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter