Start je motorseizoen in stijl

Op MOTORbeurs Utrecht vind je een breed aanbod voor motorliefhebbers. Van grote multibrand dealers tot motorhandelaren. Van reisorganisaties tot motorclubs en gereedschap. Maar ook motoraccessoires zoals helmen en kleding ontbreken niet. Net als informatie over verzekeringen, belangenverenigingen en motorverhuur.

Alles waar je als motorrijder naar op zoek bent. Vrijwel alle importeurs van motormerken tonen hun nieuwe modellen voor 2013.
Activiteiten
Naast deze presentaties staan er diverse activiteiten op het programma. Voor diegenen die het motorgevoel voor het eerst eens zelf willen proberen, is er een opstapmogelijkheid. Alle informatie vind je op deze website.

 

De beste plek om je motorseizoen 2013 te starten is MOTORbeurs Utrecht!

Grote merken tekenen voor MOTORbeurs Utrecht 2013 Publicatiedatum: 13-12-2012
Grote merken in de motorbranche hebben zich alweer verzekerd van deelname aan de komende editie van MOTORbeurs Utrecht. De 29ste editie van deze ‘hemel op aarde' voor motorrijders opent de deuren op donderdag 21 februari en sluit vier dagen later op zondag 24 februari 2013. Onder de merken die hun aanwezigheid definitief hebben bevestigd zijn BMW, Harley, Honda, Suzuki en Triumph. Hot news: KTM komt terug naar de beurs.

 

 

Verkiezing Motorvrouw van het Jaar in volle gang

MOTORbeurs Utrecht heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een onmisbaar event. De vele tienduizenden liefhebbers die weer worden verwacht komen niet alleen om alle nieuwe modellen in de importeurshal 12 te bewonderen, de duizenden betrouwbare en vaak jonge occasions, om kleding aan te schaffen, een nieuwe helm, accessoires, gereedschap of de komende motorvakantie voor te bereiden. Maar ook om hun passie te delen en gezamenlijk de start te vieren van het langverwachte nieuwe motorseizoen. Voor een ideale voorbereiding staan zes hallen en een buitenterrein beschikbaar met alles wat mannen en vrouwen boeit op het gebied van motorrijden.

 

Motorvrouw van het Jaar

De beurs wordt voorafgegaan door de selectie van de Motorvrouw van het Jaar. Deze verkiezing is in volle gang. Vele tientallen gepassioneerde motorvrouwen die ervan dromen deze prestigieuze titel te veroveren hebben zich al aangemeld. Inschrijven kan nog tot en met zaterdag 15 december via de site van Motorbeurs Utrecht. Uit alle kandidaten selecteert de vakjury vijf nominaties die later deze maand worden bekendgemaakt.

Oldtimers

Achter de schermen wordt ook al volop gewerkt aan de voorbereidingen van het randprogramma tijdens de vier machtige motordagen, met stunts, attractieve presentaties, introducties en gezellige pubs, waaronder het Harley Café. De bezoekers kunnen in ieder geval weer rekenen op de live zelfbouw van motoren in het Men at Work paviljoen, de Rally Stage voor alle avontuurlijke motorrijders, en de Custom Bike Contest, met dit jaar als extra categorie de oldtimers. Voor motorliefhebbers die nog geen rijbewijs hebben, maar wel nieuwsgierig zijn hoe het aanvoelt om op een motor te zitten wordt het altijd drukbezochte BOVAG Try the Bike geprolongeerd.

 

 

 

Vrijkaarten voor de Motorbeurs 2012

Voor inzenders van leuke artikelen over een mooie motor die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is of een beschrijving van een leuke motortrip, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de Motorbeurs in Utrecht. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

 

 

Voor meer informatie, openingstijden en kaartjes met korting zie www.motorbeursutrecht.nl.
Kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding hebben gratis toegang.

 

Openingstijden

MOTORbeurs Utrecht wordt van donderdag 21 t/m zondag 24 februari 2013 in de Jaarbeurs in Utrecht.
Openingstijden (onder voorbehoud)
Donderdag 21 februari: 10.00 tot 22.00 uur
Vrijdag 22 februari: 10.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 23 februari: 10.00 tot 18.00 uur
Zondag 24 februari: 10.00 tot 18.00 uur
* Openingstijden onder voorbehoud.

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

 

RSS / Twitter