voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Met plezier op de fiets ook als het nat is

Fiets steeds sneller op de korte ritjes

Steeds meer centra van steden en dorpen raken verstopt voor het verkeer of er zijn onvoldoende parkeerplaatsen voor auto's. De fiets wordt daarmee een relatief snelle manier om de korte afstanden in het centrum af te leggen. Het gebruik van de fiets is de laatste jaren toegenomen met 6%. Dit is te lezen in een publicatie van Fietsberaad gebaseerd op cijfers van het CBS.

Deze stijging wordt toegeschreven aan het toenemende aantal warme dagen. Nat en slecht weer heeft een negatief effect op fietsgebruik. Terwijl er op natte dagen minder fietsslachtoffers vallen.Met SuperCape droog van top tot teen Dit roept de vraag op of het gebrek aan goede fietsregenkleding een reden is om de fiets op natte dagen te laten staan. Sinds kort is voor gebruikers van een fiets met voordrager, mand of krat een nieuwe oplossing: de SuperCape. Deze regencape heeft een extra lange voorkant, die je met klittenband aan de voordrager of mand bevestigt. Hierdoor loopt het water op de cape verder naar voren en loopt daarna op het voorwiel en niet op de onderbenen en schoenen.

Alleen je gezicht wordt nat, maar dankzij de speciale schuifknoop onder je kin, loopt het water niet meer in je hals. Je hebt vrij zicht in alle richtingen, met de instelbare capuchon. Je kunt droog op een nat zadel zitten, door het lange rugpand. Je gaat niet extra zweten met dit ruim vallende model. De SuperCape wordt verkocht op de Fiets en Wandelbeurs in Amsterdam.

 

SuperCape maakt green deal fiets haalbaar

De eerste gebruikers reageren enthousiast. Tegelijk is er de vraag of de SuperCape ook gebruikt kan worden op fietsen zonder voordrager. Op dit moment wordt er een nieuw opvouwbaar frame ontwikkeld, om de voordelen van de SuperCape op vrijwel alle fietsen voor volwassenen te kunnen gebruiken. Binnenkort is er dus geen reden meer om de fiets te laten staan.

 

 

Heerlijk de wind in de haren, lekker bewegen en goed voor het milieu.

Uiteindelijk is de kans op regen in Nederland maar 6% en voor die keer heb je nu goede fietsregenkleding. Een klein pakket, een cape die je snel aan doet en nog sneller bevestigt aan de fiets. Zo wordt de green deal fiets: de actie van onder andere ANWB om 30% van de Nederlanders op de fiets naar het werk te laten gaan, heel haalbaar.

 

 

Gratis toegangskaarten voor de Fiets en Wandelbeurs

Is fietsen of wandelen uw hobby en heeft u nog wat mooie foto's van uw trip gemaakt, schrijf er een leuk verhaal bij en stuur dat aan ons op. Heeft u een andere hobby, is ook goed! Wij zullen dat op deze site plaatsen en onder de inzenders verloten wij meerdere vrijkaarten voor de Fiets en Wandelbeurs , twee per inzender!

Veel succes!
Redactie VoorPlussers

 

 

Fiets en Wandelbeurs

9 en 10 februari 2013, Amsterdam RAI
10-17.00 uur
toegang: 14 euro

Voor meer info kunt u hier kijken!

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

 

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter