30e EDITIE INDOOR TRACTOR PULLING OP 19 JANUARI 2013 IN IJSSELHALLEN ZWOLLE

De kaartverkoop is gestart

Zwolle, Zaterdag 19 januari vindt de 30e editie van Salland Olie Indoor Tractor Pulling plaats in IJsselhallen Zwolle.

Vele duizenden toeschouwers uit binnen- en buitenland genieten dan van een enerverende wedstrijd, die spannend blijft tot de laatste pull. Om 11.00 uur en om 18.00 uur starten de Tractor Pull sessies. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

 

Tijdens Salland Olie Indoor Tractor Pulling in IJsselhallen Zwolle beleeft men de sport op zijn best. De tribunes staan direct naast de baan opgesteld waardoor het publiek slechts enkele meters verwijderd is van de krachtpatsers die voorbij komen razen. Tractoren, voorzien van turbinemotoren uit bijvoorbeeld helikopters en zelfs uit treinen, maar ook Griffonmotoren uit bommenwerpers, die gebruikt werden in de 2e wereldoorlog, verschijnen aan de start. De feestmuziek en de sfeerverlichting maken het feestje voor menig bezoeker compleet.

 

Programma

Om 11.00 uur begint de éérste sessie, met daarin de Light Modifieds, de Mini Unlimiteds
én de Heavy Modifieds. In de avondsessie, die om 18.00 uur begint, geven de Two Wheel Drives en de Modifieds acte de presence. Deze sessie wordt traditiegetrouw afgesloten met de altijd spectaculaire Alky Burner Superstocks.
Kaartverkoop is begonnen!
Liefhebbers doen er verstandig aan om zichzelf te verzekeren van een tribuneplaats door in de voorverkoop een kaartje te kopen. Kijk voor meer informatie over het evenement en voor het bestellen van kaarten op: www.indoortractorpulling.nl.

 

Vrijkaarten voor de middagsessie (aanvang 11.00 uur)

Voorplussers verloot vrijkaarten voor Salland Olie Indoor Tractorpulling op 28 januari. Voor inzenders van leuke artikelen over hun mooie hobby, heeft VoorPlussers meerdere kaarten beschikbaar voor de Salland Olie Indoor Tractorpulling. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Veel succes,
Redactie VoorPlussers

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter