Op vrijdag 14 december is de Kerstmarkt in Hattem, een gezellig sfeervol evenement!
Rond Uit Hattem zorgt ervoor dat de binnenstad van Hattem vol staat met een grote verscheidenheid aan gezellig ingerichte kramen. Moet u nog kerstinkopen doen, dan is een bezoek aan de Kerstmarkt zeker de moeite waard. U kunt hier terecht voor o.a. winterartikelen, kerstkaarten, kerststukjes, handgemaakte kerstdecoraties en andere leuke kadoartikelen. U kunt genieten van diverse muziek optredens in de winkelstraten en op de markt. Wellicht komt u de prachtige ijskoningin tegen, die u zal betoveren. Droom mee met deze sprookjesachtige theateract. Maar er is nog veel meer te beleven op de Kerstmarkt.

 

 

Programma voor de kinderen

De Kerstman komt natuurlijk weer dit jaar, en er is een draaimolen. Er zijn ook speciale kerstworkshops voor de kinderen om een kerststukje te maken of iets anders creatiefs. Ook kunnen kinderen geschminkt worden, en koekjes bakken.

Oude fietsen

De historische fietsgroep komt in Hattem door de winkelstraten fietsen. De oldtimer fietsen uit de jaren 1895 tot 1980 zien er nog picobello uit. De outfit van het enthousiaste fiets-gezelschap herinnert aan vergeelde kiekjes van onze grootouders uit de oude doos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat uw spullen schatten bij Tussen Kerst, Kunst & Kitsch!

Kent u het TV programma Kunst & Kitsch om de waarde van uw spullen te schatten? In het stadhuis is de taxateur dhr. Bonhof uit Wapenveld aanwezig. Net zoals in het TV programma kunt u uw schilderijen, keramiek, sieraden, goud, zilver, glas of munten laten taxeren. Deelname is gratis.

 

Kunstgilde Hattem

Het Kunstgilde is aanwezig in het stadhuis met demonstraties schilderen, portret schilderen, vilten en ook kunt u zien hoe sieraden gemaakt worden.
Het Kunstgilde Hattem is opgericht om elkaar als kunstenaars te versterken, aan te vullen en te inspireren en om zich regelmatig te presenteren.

Avondwandeling

Om 19.30 uur start er bij het Toeristisch Informatie Punt een gratis avondwandeling met gezellige lantaarns onder leiding van een stadsgids die u alles kan vertellen over Hattem. U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Optredens op de markt

18.30 Jeugdorkest Ontwaakt
19.00 The All Singers
20.00 ZENtrum dans
20.15 Dickens Orkest

Kerstmarkt Hattem
Vrijdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!


kerstmarkt

 

RSS / Twitter