voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

De Fiets en Wandelbeurs, de leukste en meest complete beurs voor fiets- en wandelliefhebbers, beleeft op 9 en 10 februari 2013 haar negende editie in de Amsterdam RAI. Letterlijk alles wat je nodig hebt voor je volgende tocht of vakantie, is daar te vinden.

Veel aandacht is er voor Frankrijk, dat uitverkoren is tot themaland.

 

Franse regio's en reisaanbieders presenteren hun arrangementen in een groot themalandpaviljoen, met aangrenzend een terras met Franse specialiteiten. Ervaren fietsers en wandelaars vertellen op een informatiemarkt enthousiast over hun ervaringen in La Douce France, waar het aantal bewegwijzerde véloroutes elk jaar groeit. Opmerkelijke nieuwkomer op fietsroutegebied is de 1200 km lange Vélodyssée langs de Atlantische kust.

 


foto: © ATOUT FRANCE / Robert Palomba

 

Tal van bestemmingen

Of het nu om de Himalaya, Zuid-Limburg, Duitsland of Zuid-Amerika gaat; vrijwel elke bestemming komt op de beursvloer aan bod. Zo'n tweehonderd wandelaars en fietsers adviseren je belangeloos op informatiemarkten over materiaal en routes. Daarnaast zijn er meer dan vierhonderd exposanten die 'alles' aanbieden op fiets- en wandelgebied: van gps-toestellen, outdoorkleding, de nieuwste tenten tot avontuurlijke reisbestemmingen en fietsen. En het blijft niet bij kijken alleen: bij tal van stands kun je de nieuwste fietsaccessoires en outdoorartikelen ook kopen.

Gps-toestellen en e-fietsen

De meest populaire onderwerpen zijn gebundeld in speciale themapaviljoens. Het GPS Paviljoen is al jaren een echte publiekstrekker. Ook zijn er paviljoens over onder andere fietsen met kinderen, pelgrimstochten en tandems. Speciale aandacht is er voor elektrische fietsen, die ook bij een jonger publiek steeds meer in de smaak vallen. Alle e-fietsen op de beurs staan vermeld in E!, een speciale uitgave over elektrische fietsen die gratis aan bezoekers wordt uitgedeeld. En natuurlijk kun je de twee- en driewielers op de beurs, elektrisch of niet, uitproberen op een groot fietsparcours.

 

 

Gratis toegangskaarten voor de Fiets en Wandelbeurs

Is fietsen of wandelen uw hobby en heeft u nog wat mooie foto's van uw trip gemaakt, schrijf er een leuk verhaal bij en stuur dat aan ons op. Heeft u een andere hobby, is ook goed! Wij zullen dat op deze site plaatsen en onder de inzenders verloten wij meerdere vrijkaarten voor de Fiets en Wandelbeurs , twee per inzender!

Veel succes!
Redactie VoorPlussers

 

Frank van Rijn

De Fiets en Wandelbeurs heeft een reputatie opgebouwd met haar uitgebreide en complete lezing- en workshopprogramma. Ongeveer zeventig reizigers, auteurs en avonturiers nemen je tijdens lezingen mee naar alle uithoeken van de wereld of vertellen over de ins en outs van kamperen, fietsen en fietsreizen op workshops. Ook de populairste wereldfietser van Nederland, Frank van Rijn, is weer present met een lezing over zijn belevenissen op de steppen van Mongolië. Verder is een van de lezingzalen gereserveerd voor outdoorfilms en zijn er op een speciaal ingericht deel van de beursvloer 'short movies' over fietsen en wandelen te zien.

 


foto: © ATOUT FRANCE / Hervé Le Gac

 

 

Fiets en Wandelbeurs

9 en 10 februari 2013, Amsterdam RAI
10-17.00 uur
toegang: 14 euro

Voor meer info kunt u hier kijken!

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter