Bezoekers van Autotron wanen zich nog één keer op de Rai van de jaren zestig

Rosmalen, woensdag 24 oktober 2012 - Tijdens het weekend van 12 en 13 januari 2013 vindt in Autotron Rosmalen de Internationale Oldtimerbeurs voor Motoren, Bromfietsen en Fietsen plaats. De organisatoren hebben zich voorgenomen deze beurs te laten spetteren als nooit tevoren. Een van de hoogtepunten van deze beurs is ‘de tentoonstelling van toen'. In Autotron Rosmalen laten diverse bromfiets- en motorenclubs hun juweeltjes uit de jaren '60 zien.

 

 

Wereldrecord

Een van de deelnemende bromfietsclubs zijn De Bromvliegers uit Zijtaart. Tot vorig jaar had deze oldtimer bromfietsclub het wereldrecord 'het langste lint bromfietsen' op haar naam staan. Dit jaar nam een club uit Portugal dat record over. Als het aan De Bromvliegers ligt, komt dat record 18 augustus 2013 terug naar Nederland. Tijdens deze beurs vindt de kick-off van de promotie rondom de nieuwe recordpoging plaats.

Airbrush-artiesten

Net als tijdens de vorige edities van deze beurs komen ook nu weer de beste Airbrush-artiesten van Europa naar Rosmalen. Artiesten uit België, Duitsland en Oostenrijk laten bezoekers zien hoe de mooiste plaatjes worden gemaakt. Met hun verfspuit en vooral hun geduld en expertise maken zij de mooiste paintings.

Stands

Tijdens de beurs zijn honderden verzamelaars en restaurateurs aanwezig. Ook ontbreken de vele stands met originele onderdelen voor bromfietsen en motoren niet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijkaarten voor Oldtimerbeurs

Voor inzenders van leuke artikelen over een mooie motor of auto die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is of een beschrijving van een leuke motortrip, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor de Oldtimerbeurs in Rosmalen. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

 

Openingstijden

De beurs is op zaterdag 12 en zondag 13 januari 2013 geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
De entreeprijs bedraagt € 12 en kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang.
Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net.

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter