voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

 

PERSBERICHT

De Brabanthallen in 's-Hertogenbosch zijn 27 en 28 oktober het nieuwe onderkomen van de 22e editie van 's werelds grootste poppen- en berenbeurs. Voorheen vond deze beurs plaats in Ahoy Rotterdam. Deze succesvolle beurs trekt jaarlijks duizenden bezoekers van heinde en ver. Poppen en teddyberen zijn tijdloos en vandaag de dag populairder dan ooit. Als je nog nooit een poppen en berenbeurs hebt bezocht dan denk je waarschijnlijk, dat is toch voor kinderen? Zeker niet, poppen en teddyberen zijn ‘speelgoed' voor volwassenen, verzamelaars en poppen en berenmakers.

De beursvloer zal gevuld worden met sfeervolle stands waar allerlei verschillende producten verkocht worden voor de creatieve hobbyisten die zelf een pop of beer willen maken. Voor de verzamelaars van hedendaagse kunst presenteren poppen en berenkunstenaars afkomstig uit diverse delen van de wereld hun indrukwekkende assortiment aan zelfgemaakte poppen en beren.

 


Momenteel zijn de babypoppen een ware rage, het is onvoorstelbaar hoe levensecht die poppen zijn. Daarnaast is er genoeg ruimte voor nostalgie. Tijdens dit buitengewoon boeiende evenement maak je kennis met poppen- en berenkunst uit lang vervlogen tijden. Onder andere te zien zijn de teddyberen van de Duitse kunstenares, Margarete Steiff, die reeds in 1880 onder haar eigen naam een bedrijf startte. Ook zullen er antieke porseleinen poppen van beroemde Franse ontwerpers als Jumeau, Bru en Francois Gaultier te zien zijn.
Diverse poppen en berendokters zijn aanwezig om je oude versleten of kapotte pop of beer te herstellen. Ook kun je het hele weekend deelnemen aan diverse demonstraties, de kans is groot dat je zo enthousiast wordt van al het moois om je heen dat je ter plekke zelf aan de slag gaat bij de diverse workshops.
In navolging van de in Engeland populaire "Pram Parades", kunt u tijdens de beurs op zondag 28 oktober genieten van een indrukwekkende optocht klassieke kinderwagens van vóór 1970. Veelal lopen de dames ook in bijpassende vintage kleding.

 

 

 

 

Actie van VoorPlussers

Verdien twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u krijgt van ons een vrijkaart voor twee personen! Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de poppen- en berenbeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan krijgt u van ons een gratis toegangsbewijs voor twee personen! Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.
Veel succes,
Redactie VoorPlussers


Poppen en teddyberen weten ons al eeuwen lang te bekoren en zullen ook in de toekomst telkens weer een nieuw gezicht laten zien. Laat je overrompelen door deze jaarlijkse poppen- en beren invasie en kom naar de Brabanthallen!
Organisatie:Niesje Wolters van Bemmel Lokatie: Brabanthallen, Diezekade 2 - 5222AK 's-Hertogenbosch

Datum:

zaterdag 27 en zondag 28 oktober 2012,
openingstijden 10.00 tot 17.00
Entreeprijs € 10,- 65+ € 9,- kinderen tot 12 jaar € 2,-
Een kortingsbon van 50% op de entreeprijs van € 10,- kunt u aanvragen via www.niesjewolters.nl

Voor meer informatie www.niesjewolters.nl - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel: 0578-628767

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 401 gasten en geen leden online