voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

De Jaarbeurs Utrecht is op vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2012 hét hengelsport- en visbotendomein van Europa. Kijkend naar de aanmeldingen zijn er reeds 120 exposanten. Het boten- en visbotengedeelte is op deze nieuwe locatie groter dan ooit te voren.
Tussen de vele hengelsportmaterialen op de beurs nemen de visboten en buitenboordmotoren een speciale plaats in. Organisator DRT Events heeft dit jaar meer inschrijvingen dan ooit ontvangen van botendealers, leveranciers, importeurs en zelfbouwers.

Voor data Hengelsport- en Botenbeurs 2017 kijk hier!

Het aanbod is groot in zowel aluminium boten als polyester boten, zowel voor de zeevisserij als voor de zoetwatervisserij. Overigens zijn ook de kajaks en bellyboten op de beurs te bewonderen. Diverse merken en leveranciers hebben dit jaar nieuwe modellen uitgebracht en willen deze maar wat graag laten zien. De Jaarbeurshallen lenen zich uitstekend voor de presentatie van de visboten.

 

Een visboot is de droom van elke visser, deze staat voor ‘absolute vrijheid' en brengt de grote vissen en mooiste stekken dichterbij. Op de beurs staan boten vanaf enkele honderden euro's tot enige tienduizenden euro's. Hoewel elke discipline binnen de sportvisserij wel gebruik maakt van boten, zijn het vooral de roof- en zeevisboten voor de roofvis- en zeevissers waar de grootste vraag naar is. Behalve boten is het ook van belang om een goede buitenboordmotor, elektromotor en/of fishfinder uit aan te schaffen. Keuze genoeg op de beurs, want voor deze ‘aanverwante' zaken zijn er eveneens veel (toe)leveranciers aanwezig die hun ‘toys for boys' etaleren in de Jaarbeurs.
De vele botenleveranciers, importeurs en zelfbouwers zullen dit jaar stevig uitpakken met hun stands en demonstratieruimte. Bij deze categorie noemen we namen als Ribbink Nautic, Watersport Vonk, Kewi.nl, Hobim Boats, J.B Boten, Ijsselsport, Marcraft,
Mateijsen Watersport, Nautische Unie, Almunacraft Nederland, Van Zelst Watersport, Nion
Hobie Viskayaks, Honda Nederland, Predatorcraft Fishingboats, Vulpen Boats, Poelgeest Fishingboats, Technautic B.V, Aluminiumjon en JMsails.

[youtube:http://in.youtube.com/watch?v=Ufw2-dT73IU&]

 

Standhouders uitgelicht

Almunacraft Nederland

Almunacraft Nederland presenteert tijdens de beurs haar modellen vanaf de Lunker standaard voorzien van de Almuna-Trac Accessoirerails. Dankzij het systeem kunnen hengelsteunen, fishfinders, bekerhouders etc. eenvoudig aan de railing van de boot worden bevestigd en traploos over de gehele lengte van de boot worden geschoven. Hierdoor zijn uw hengelsteunen en accessoires altijd op de juiste locatie te bevestigen zonder het boren van gaten of ander bevestiging werk. In navolging van de Almunacraft V16 is nu ook de Almunacraft V14 heel compleet uitgevoerd met een vloer en is de middenbank vervangen door een split seat. Dit maakt de boot zeer aantrekkelijk voor de veeleisende visser.

 

Poelgeestfishingboats

Poelgeestfishingboats showt tijdens de beurs twee zeewaardige boten welke ook worden gebruikt op het grote binnenwater voor o.a. snoekbaars vissen. Het betreft de de Warrior 165 (afmeting 5,05x2,15 m.) en de Warrior 175 (afmeting 5,35x2,30 m.) De Warrior 175 is zelflozend.

De Warrior boten worden in Engeland nog steeds handmatig gebouwd. Er wordt op de bootconstructie maarliefst vijf jaar garantie gegeven. De Warriors zijn door het hoge vrijboord zeer veilig en onzinkbaar.

 

 

Watersport Vonk

Watersport Vonk komt met haar Rhea Gipsy visboten. De Rhea Gipsy visboten zijn van polyester en uniek in kwaliteit, indeling, drift en vaareigenschappen. 100 % Nederlands kwaliteitsbouw.
Te verkrijgen in drie verschillende uitvoeringen, namelijk de V430, V430 LX en de V480.
Alle uitvoering zijn te verkrijgen in stuurknuppel of console uitvoering en zijn voorzien van een bankuitsparing voor het verticalen / slepen met bevestiging voor de standaard elektromotor.

 

Mateijsen Watersport

Mateijsen Watersport komt ook dit jaar weer met twee zeevisboten, de Raider 18 Cuddy en de Predator 165 Sea Angler. Beide boten zijn ontworpen in Engeland. De boten worden uitgevoerd met een 90 pk Honda voor de Raider 18 Cuddy, en een 75 pk Honda voor de Predator 165 Sea Angler.

 

 

 

 

Hobim Boats

Hobim Boats presenteert ‘Killer Whale', een samenwerking tussen ‘Predaguide' en ‘Orkaboten'
Killer Whale is een revelatie in de wereld van de roofvisboten. Deze boot is ontworpen door Steven Mets in samenwerking met de firma ‘Orkaboten'. Kwaliteiten gebundeld in één concept resulteert in een uniek ontwerp. ‘Orkaboten' is al jaren een begrip op het gebied van zeewaardige polyesterboten. De kennis van Orkaboten gebundeld met de ervaring van een roofvisexpert maken dat de ‘Killer Whale' op maat van de Europese visser is gemaakt.
Naast een oersterke polyesterromp heeft de boot een hengel opbergruim voor negen hengels, doordachte opbergruimtes, groot voor- en achterdek, een bun enz.

 

 

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten voor de Hengelsportbeurs

Heeft u een leuke ervaring met een visdag, een mooie visstek of tips voor het vissen (geheim aas!) en kunt u daarvan een leuk verhaal schrijven, stuurt u ons dat dan op vergezeld van een aantal foto's. Het artikel zal op deze site geplaatst worden. De inzenders belonen wij met gratis kaarten voor deze beurs.

Succes
Redactie VoorPlussers

Wanneer:

Openingstijden

De openingstijden van de Hengelsport- en Visbotenbeurs zijn dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur op zowel 30 november, 1 december als 2 december.
De entreeprijs voor een dagbezoek is € 11,00 per persoon.
In de Jaarbeurs in Utrecht

Organisatie:
DRT Events, Zonland 75, 9734 BM Groningen 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter