voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Een week lang campingbaas in Friesland?

Selectie tijdens Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2012
Persbericht
Utrecht, 8 oktober 2012

 

 

Een kampeervakantie biedt een unieke gelegenheid om aan het alledaagse leven te ontsnappen. Het leven op de camping is allemaal wat eenvoudiger en kent niet de beslommeringen van thuis. Geen wonder dat menigeen wordt uitgedaagd het roer om te gooien. Bezoekers van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2012 die er van dromen campingbaas te worden kunnen nu hun kans grijpen om dit de komende meivakantie eens een week te proberen op een watersportcamping in Friesland.

Aanmelden

De ongetwijfeld vele liefhebbers kunnen zich aanmelden via de site van de beurs en moeten op zaterdag 20 oktober campingeigenaresse Karin Veldhuizen zien te overtuigen waarom nu juist hun droom moet uitkomen. De data van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs zijn van vrijdag 19 oktober tot en met dinsdag 23 oktober.

Uit de aanmelders worden vijf kandidaten of paren geselecteerd. Op de stand van Watersportcamping Heeg (Hal 12, stand B095) maken zij kennis met Karin. Het sollicitatiegesprek vindt plaats in de 'Tweetcamper' op het terras in Hal 11. Aan het eind van die dag wordt bekendgemaakt wie de droombaan krijgt.

Karin en haar man Jacob begonnen in 1986 met hun camping. Vanuit het niets realiseerden zij een mooie kampeerstek met zo'n 190 staplaatsen en 8 chalets voor de verhuur. Karin heeft in de loop der jaren al heel wat stagiaires opgeleid en vond het nu tijd om kampeerders een kijkje te gunnen in hun leven als ondernemer in de recreatiebranche. "Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën en frisse inzichten. Dat houdt ons scherp", vertelt ze. "Ik ben natuurlijk elke dag in gesprek met onze gasten, maar hoe zou het zijn als een kampeerder mijn plek zou innemen? Dat levert vast weer nieuwe perspectieven op en daar leer ik weer van. Andersom kan ik iemand anders een fantastische ervaring meegeven. Mooi toch?".
De openingstijden van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.

 

Maak kans op gratis toegangskaarten!

Schrijf een leuk artikel over uw hobby, tuinieren, vakantie, steden bezoeken. Geef aan waarom u hieraan zoveel plezier beleefd, heeft u leuke ideeën, iets leuks beleefd, laat het ons weten en doe er een stuk of 5 foto's bij en u maakt kans op twee vrijkaarten van 17,50 euro per stuk!
In deze periode worden er veel surprises gemaakt, maakt hier tijdens het maken een paar foto's van en maak een leuke beschrijving. Twee vliegen in één klap!
Wij hebben diverse sets gekregen dus de kans is groot dat u gratis naar deze beurs kunt! Wij zullen het artikel dan op deze site plaatsen zodat andere mensen hier hun voordeel mee kunnen doen.
U kunt contact met ons op nemen rechts boven aan de site.

Veel succes!

 

 

 

 

Voor meer informatie en kaartjes met korting: www.kampeercaravanjaarbeurs.nl.

 

Openingstijden Vakantiebeurs 2013

Vakantiebeurs 2013: van woensdag 9 t/m zondag 13 januari.
De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag 11 januari tot 21.00 uur.
Jaarbeurs Utrecht, hal 1, 2, 3, 7, 8, 9, 10 en 11.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter