voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Van 16 t/m 18 november genieten paardenliefhebbers in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch drie dagen lang van shows, spektakel, (inter) nationale toppers, demonstraties en interessante clinics. Daarnaast kan je profiteren van de leuke beursaanbiedingen bij de vele winkels die op het evenement aanwezig zijn.

 

 

 

Aan veel workshops en clinics kan je actief deelnemen.

Een bezoek aan Paard & Koets is niet alleen maar "kijken naar" maar vooral ook meedoen, ervaringen delen en meer leren over training, rijden en gezondheid.
In een speciale ring worden clinics gegeven op het gebied van Paard & Gezondheid.

 

De ring is klein, zodat je goed kan zien wat er gebeurt, en je direct je vragen kunt stellen aan de clinic-gever. Leer hier alles over onder andere de nog relatief onbekende Bowen-techniek, CranioSacraal therapie voor paarden, gewichtscontrole en het juiste hoefbeslag.
Heb jij een paard dat probleemgedrag vertoont en weet je niet hoe dit op te lossen? Dan mag je de clinics van Monty Roberts instructor Luuk Teunissen niet missen! Luuk gaat tijdens het evenement aan de slag met paarden met gedragsproblemen.
Als jij ook gelooft dat de band met je paard belangrijker is dan de hulpmiddelen die je gebruikt, dan zal je vast genieten van de clinics van Kim (Equi-Unity).
Ze laat zien dat vertrouwen, begrip en wederzijds respect meer controle bieden dan bit en sporen.
En wil je actie? Neem dan bijvoorbeeld als groom plaats achterop bij één van de Britse scurry-rijders. Hou goed vast, want ze gaan hard!
Paard & Koets als enig evenement in Europa gespecialiseerd in de mensport
Als enig evenement in Europa (!) richt Paard & Koets zich ook nadrukkelijk op de menner. Nergens vind je zo'n groot aanbod in en zoveel aandacht voor alle facetten van de mensport.
Rijd je recreatief of ben je fanatiek wedstrijdrijder? Je vindt alles voor jouw sport op Paard & Koets.
Kom en geniet van daverende mini-marathons met internationals, leer van clinics met een enorme diversiteit aan onderwerpen en maak contact met andere menners uit heel Europa.

 

Ervaar het zelf!

Het grote aanbod op de beursvloer, samen met de interessante clinics, prachtige shows én de Brabantse gezelligheid zijn voor vele liefhebbers uit binnen- en buitenland redenen voor een jaarlijks bezoek aan de Brabanthallen.
Bestel nu dus nu online alvast je kaarten mét korting en noteer 16 t/m 18 november a.s. in je agenda voor een bezoek aan het leukste paardensportevenement van Nederland.
Meer informatie vind je op www.paardenkoets.nl

 

 

Actie van VoorPlussers

Maak kans op twee vrijkaarten!

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de KreaDoe Beurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.
Veel succes,
Redactie VoorPlussers

Openingstijden

vrijdag 16 november 14-22 u.
zaterdag 17 november 10-22 u.
zondag 18 november 10-18 u.

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter