voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Nieuwsbrief Internationale Mineralenbeurs 6/7 oktober

Bent u op zoek naar schitterende stenen voor de uitbreiding van uw collectie? Bekijkt u graag een tentoonstelling van bijzondere mineralen? Wilt u weten hoe een geode er van binnen uit ziet? Of bent u op zoek naar een mooi sieraad? Kom dan op 6 en 7 oktober met het hele gezin langs bij de gezellige Internationale Mineralenbeurs in Rijswijk.

 

 

Tentoonstelling Iberisch Schiereiland

Het Iberisch Schiereiland, bestaande uit de landen Spanje en Portugal, is uiteraard bekend als een oord om zonnige vakanties door te brengen. Maar niet alleen bieden deze landen een aangenaam klimaat en een keur aan heerlijke wijnen en gerechten, ook geologisch is dit gebied de moeite waard. Gaia fossielen & mineralen verzorgt tijdens dit weekend een tentoonstelling over het Iberisch Schiereiland. In vitrines vindt u een mooie collectie.

 

Geoden kraken

Al vele jaren zijn mensen geïnteresseerd in geoden. Wat zit er in die bol en welke mooie kristallen zullen ons verrassen? Het kraken van een geode wordt dan ook door velen gezien als een leuke manier om edelstenen zelf te ontdekken. Ook voor kinderen is het 'zelf kraken' van een bol een spannende beleving. Bij Bokkie's Geode kraakservice kunt u al vanaf € 4,- een geode kraken of laten kraken. Kom dus zelf een geode kraken op de Internationale Mineralenbeurs en laat u verrassen!

Workshop steenslijpen

Kinderen kunnen in Rijswijk leren om een eigen steen te bewerken. Onder deskundige begeleiding wordt een workshop gegeven, waar de stenen gepolijst worden totdat ze mooi en glanzend zijn. Uiteraard mogen de deelnemers hun bewerkte steen als souvenir mee naar huis nemen. Kinderen betalen € 0,50 om deel te nemen aan de workshop. Wanneer ouders ook mee willen doen, betalen zij € 1,-.

Demonstratie edelsteenslijpen

Denk u dat het mogelijk is om zelf een briljant slijpsel te maken? Lavaplains Edelstenen en Mineralen laat u in een korte demonstratie zien dat het mogelijk is. Benieuwd? Kom dan kijken naar deze demonstratie en ervaar hoe van een ruwe edelsteen een briljant vervaardigd wordt.

Volop aanbod aan mineralen

Tijdens dit weekend treft u tevens standhouders uit binnen- en buitenland die hun vondsten en wereldwijde inkopen aanbieden. U kunt genieten van ruim 130 stands vol met schitterende stenen en fossielen. Verder behoren zoetwaterparels, sieraden, schelpen, edelstenen en versteend hout tot het aanbod en kunt u machines en literatuur aanschaffen.

 

 

Korting via website en algemene informatie

Internationale Mineralenbeurs: 6 & 7 oktober.
Locatie: De Broodfabriek (voorheen Darling Market), Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk (ZH).
Geopend van 10.00 - 17.00 uur.
Entree volwassenen € 6,-, kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,- en kinderen t/m 6 jaar: GRATIS.
Online kunt u entreekaarten kopen met korting. Met uw entreekaartje kunt u tevens een bezoek brengen aan de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs.

De Broodfabriek is zowel met auto als met openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Diverse gratis parkeerplaatsen in de omgeving. Voor meer informatie kijkt u op www.internationalemineralenbeurs.nl of belt u 070-3075900.

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 247 gasten en geen leden online