voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Persbericht
Utrecht, september 2012

Voor de vele tienduizenden liefhebbers van sportief fietsen organiseert VNU Exhibitions van vrijdag 12 tot en met zondag 14 oktober 2012 in de Jaarbeurs Utrecht de beursklassieker Bike MOTION Benelux.

 

De afgelopen editie van dit topevent trok liefst 28.000 bezoekers met een passie voor racefietsen en mountainbikes, trekking- , BMX- en trialfietsen en daaraan gerelateerde producten en diensten. De bezoekers kunnen rekenen op de aanwezigheid van ruim 600 merken. Bike MOTION Benelux is het jaarlijkse feestje van de branche en wordt steevast aangedaan door bekende profwielrenners voor een Meet & Greet met de fans. Maandag 15 oktober is een vakdag die uitsluitend toegankelijk is voor de professionals in de branche.

 


Alle trends

Naast de nieuwste modellen sportieve fietsen biedt het internationale deelnemersveld alle trends in fietskleding, schoenen, brillen en helmen, onderdelen en accessoires, en is er volop informatie beschikbaar over fietsvakanties en -bestemmingen, voeding en training.

LIVESTRONG

Bike MOTION Benelux wordt extra luister bijgezet met een bruisend programma vol wieleractiviteiten, zoals freestyle BMX wedstrijden, een Italië presentatie, het Literair Wielercafé en de alom bekende Holland Sport Wielerbaan. Het Nederlandse LIVESTRONG team laat zien welke goede initiatieven deze organisatie ontplooit. Bezoekers van de stand komen tegen een kleine bijdrage in het bezit van het originele gele polsbandje of een bidon en kunnen in de online voorverkoop een donatie doen aan LIVESTRONG van 0,25 euro.

‘Gouden' fiets

Op de stand van het Spaanse merk BH Bikes is de ‘gouden' fiets te zien waarmee de 23-jarige Française Julie Bresset uit Frankrijk in London Olympisch kampioene werd op het onderdeel Cross Country (XC). Met haar BH Ultimate reed zij vrijwel de gehele race aan de leiding en won met ruim 1 minuut voorsprong op haar grote concurrent Sabine Spitz. "Het was een indrukwekkende race op een fantastisch parcours," reageerde Julie, die het maar moeilijk kon geloven dat ze de gouden medaille had gewonnen. Julie rijdt voor het Franse team BH-Suntour.

 

Awards

De beurs is voor de derde achtereenvolgende keer het platform voor de verkiezing van de Bike MOTION Benelux Awards. Het aantal categorieën is uitgebreid van twee naar drie. Naast producten op het gebied van wielrennen en mountainbiken mogen voor het eerst ook complete fietsen worden aangemeld. Ook nieuw is dat de vakjury vijf producten zelf mag voordragen. Voor deze vijf ‘green cards' hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden.
In elke categorie selecteert de vakjury drie nominaties en bepaalt hieruit samen met de bezoekers, die via de beurssite kunnen stemmen, de Award winnaars. De stem van de bezoekers telt mee voor 40% en van de jury voor 60%.
De winnaars worden voorafgaand aan Bike MOTION Benelux bekendgemaakt. Alle nominaties kunnen tijdens de beurs worden bewonderd langs de Nominatie Route. De winnende producten worden geshowd op de speciale Award stand.
VNU Exhibitions, organisator van Bike MOTION Benelux, beoogt met deze prijzen een extra impuls te geven aan de verdere ontwikkeling van de sportieve fietsbranche.

 

 

 

Maak kans op twee vrijkaarten!

Actie van VoorPlussers
Heeft u een leuke vakantie gehad en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee vrijkaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Kampeer en Caravanbeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.

Veel succes,
Redactie VoorPlussers

 

Kortingskaarten

In de online voorverkoop via www.bikemotionbenelux.nl zijn kortingskaarten van 14 euro verkrijgbaar. Aan de kassa of online tijdens de beursdagen kost een kaartje 15,50 euro. Voor bezoekers tot en met 16 jaar onder begeleiding van een volwassene is de toegang gratis. De openingstijden van Bike MOTION Benelux 2012 zijn op vrijdag 12 oktober van 12.00 tot 21.00 uur, op zaterdag 13 oktober, zondag 14 oktober en maandag 15 oktober(de vakdag speciaal voor vakhandel en pers) van 10.00 tot 17.00 uur .

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter