voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Kerstmarkt Kasteel KEUKENHOF...mooier dan ooit!

Inspiratie opdoen voor de kerst op één van de mooiste locaties van Nederland? Kom naar Kerst op Keukenhof in Lisse!


De traditionele kerstmarkt op Kasteel Keukenhof wordt dit jaar zoals gebruikelijk gehouden in het weekend volgend op Sinterklaas. Dat betekent dit jaar van donderdag 6 t/m zondag 9 december.

 

De Kerstmarkt Lisse werd in 2011 door de Telegraaf gerekend tot de Top 5 van Europa! Inmiddels komen busladingen vol buitenlanders naar de Kerstmarkt in Lisse. Voor de komende editie hebben zich zelfs al aanzienlijke aantallen Japanners gemeld.

 

De Kerstmarkt belooft wéér groter en nóg gezelliger te worden met talloze stands, kramen en chalets om te proeven, te beleven, en te kopen. Dat betekent uren dwalen door het Winter Wonderland van Keukenhof. Kijk niet langer tegen Kerst op alsof het een examen is maar kom inspiratie opdoen van allerlei nieuwe ideeën, gezien, geproefd en geleerd in Lisse!

 

 

Wintertuin

Naast een bezoek aan het prachtig gerestaureerde kasteel waar de bezoeker een kijkje neemt in vroegere tijden, is er weer als vanouds de Wintertuin met prachtige bloeiende bloemen. En voor het geval de kasteelvijver niet bevroren is, dan ligt ernaast een grote ijsbaan. Kunt u toch een paar baantjes zwieren.

Voor de kinderen is er een kinderboerderij, animatie e.d. De kerstman zorgt er voor dat u geïnformeerd wordt wat er allemaal op de verschillende podia gebeurt. Kortom, het wordt een hele onderneming om ALLES mee te maken.

 

 

 

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten voor Kerst op de Keukenhof!

Heeft u een leuk verhaal over een leuke Fair (bv vorig jaar) en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Heeft u niets te vertellen over een Fair, dan mag u ook een leuk verhaal schrijven over uw hobby of het maken van een leuke surprise! Doe daar dan ook wat foto's bij en ook dan maakt u een kans!

Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij meerdere gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets gratis toegangsbewijzen tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze beurs kunt.

Succes en misschien tot op de Fair op de Keukenhof!
Redactie VoorPlussers

 

 

Kerst op Keukenhof is geopend van donderdag 6 tot en met zondag 9 december 2012. De openingstijden zijn op donderdag van 11.00 - 19.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 11.00 - 22.00 uur en op zondag van 11.00 - 18.00 uur. Bezoekers betalen € 8,00 per persoon (met rondgang kasteel/wintertuin € 11,00 per persoon), kinderen tot 12 jaar zijn gratis (max. 2 kinderen per betalende volwassene). Parkeerkaarten kosten € 6,- per auto per dag. Voor groepen vanaf 20 personen zijn er allerlei speciale arrangementen te boeken. Neem daarvoor contact op met ons! Meer informatie over Kerst op Keukenhof vindt u op www.kasteelkeukenhof.nl.
Kasteel Keukenhof is een 17e eeuwse buitenplaats in Lisse. Op het landgoed staan diverse rijksmonumenten, waaronder het koetshuis en het kasteel. Op Kasteel Keukenhof zijn er naast 10 medewerkers, circa 130 vrijwilligers werkzaam. Kasteel Keukenhof heeft als missie het kasteel en het landgoed in hun oorspronkelijke staat te herstellen en te behouden voor volgende generaties. Om deze restauratie te kunnen financieren worden allerlei evenementen en activiteiten op het landgoed georganiseerd in verschillende thema's: Kunst, Cultuur, Flora en Fairs.

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter