DOORNSE MONTMARTRE OP ZOMERFAIR DOORN

Tweede editie van 13 t/m 16 september 2012

Persbericht

Van 13 t/m 16 september wordt voor de tweede keer Zomerfair Doorn gehouden op het schitterende Landgoed Zonheuvel in Doorn. Vele deelnemers presenteren hun producten op sfeervolle wijze. Antiek, brocante, decoratie, mode en mode-accessoires, wijnen, culinaire geneugten, kunst en bijzondere objecten treft u aan rondom het fraaie kasteel Maarten Maartenshuis.

 

 

De Doornse Montmartre

Kunst van Vorstelijke Allure staat dit jaar centraal op Zomerfair Doorn. Dit komt over het gehele terrein tot uiting. Een kunstlaantje met verrassende werken, een levend standbeeld, deelnemers met schilder-, glas- of beeldhouwkunst.
Maar het duidelijkst zichtbaar is het op het plein voor het kasteel Maarten Maartenshuis. Net als in Parijs zijn hier kunstenaars van allerlei disciplines aan het werk. Daarnaast tonen en verkopen zij hun werk. Een gezellig terrasje en de sfeervolle accordeonmuziek van Henk Lippens maken het plaatje compleet.

 

High Wine

Uiteraard kan men op één van de terrasjes een kop koffie drinken met een heerlijk stuk Skitaart of een andere lekkernij. Maar men kan ook genieten van een geweldige High Wine lunch of van de Afternoon High Wine. Tijdens de High Wine Lunch krijgt men allerlei heerlijke hapjes als mini sandwich met rosbief en gerookte zalm, crostini met parmaham, vijgenbrood en met pittig gehakt gevulde mini paprika's. Ook de Afternoon High Tea is subliem met onder andere oesters, charcuterie, franse kazen en dadels. En dit alles onder het genot van een keur aan wijnen, waaronder een dessertwijn. Reserveren voor deze High Wine arrangementen is wel gewenst en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

Gratis toegangskaarten ZOMERFAIR DOORN

Is tuinieren uw hobby maak dan wat foto's van uw tuin en schrijf er een leuk verhaal bij en stuur dat aan ons op. Heeft u een andere hobby, is ook goed! Wij zullen dat op deze site plaatsen en onder de inzenders verloten wij meerdere vrijkaarten voor ZOMERFAIR DOORN, twee per inzender!

Veel succes!
Redactie VoorPlussers

 

Informatie en voorverkoop

Zomerfair Doorn is van donderdag 13 september t/m zondag 16 september, dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. De entreekaarten kosten € 12,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Kaarten in de voorverkoop zijn te reserveren via www.zomerfairdoorn.nl en kosten € 11,00 per persoon.

Voor meer informatie: Stolk&Stolk Organisatie, telefoon 0113-601508

 

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

 

RSS / Twitter