Extra feestelijke Woonbeurs Amsterdam
Bertjan Pot wint Woonbeurs Pin 2012

Amsterdam, augustus 2012 - Ontwerper Bertjan Pot is de winnaar van de Woonbeurs Pin 2012. Zijn beroemde kroonluchter Stairway to heaven zal in een extra feestelijke versie te zien zijn op de Woonbeurs Amsterdam. En die is zelf ook extra feestelijk. Want Nederlands grootste woonevenement viert haar 20-jarig bestaan als waar woonwalhalla voor iedereen die bezig is met zijn huis en interieur.

 

"Met zijn doordachte producten die zowel inventief als praktisch zijn, begeeft Bertjan Pot zich al jaren op het hoogste internationale niveau," meldt de jury over de Pin-winnaar. "Dit jaar werd zijn opvallende kroonluchter Stairway to heaven - een alledaagse keukentrap versierd met leds - door Philippe Starck persoonlijk gekozen als winnaar van de nieuwe en prestigieuze Frame Moooi Award. Bertjan Pot heeft hiermee een belangrijke bijdrage geleverd aan de innovatieve kwaliteit en internationale reputatie van het Nederlandse interieurontwerp."

 

Nieuwste collecties

Van zaterdag 25 tot en met zondag 30 september 2012 verandert de Amsterdam RAI in een woonparadijs wanneer de extra feestelijke 20e editie van de Woonbeurs Amsterdam er neerstrijkt. Ruim 200 exposanten uit binnen- en buitenland presenteren de nieuwste collecties. Voor woonliefhebbers hét moment om hoogstaande producten en merken voor het eerst in Nederland te bekijken.

Nergens anders

Aan inspiratie geen gebrek op de Woonbeurs Amsterdam. Iedere dag worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals workshops, adviessessies en presentaties van passievolle sprekers in het Woontheater. Bezoekers ontdekken de laatste interieurtrends in uiteenlopende woonstijlen. Tijdens de beurs zijn tal van presentaties te zien die je nergens anders in Nederland tegenkomt.

 

 

 

 

Levensechte huizen

De bekende woonbladen vtwonen, 101 Woonideeën, Eigen Huis & Interieur, ariadne at Home en More Than Classic presenteren op de Woonbeurs Amsterdam hun levensechte huizen. De buitenbladen Home and Garden, Tuin&Co en Seasons slaan de handen ineen met een vernieuwende buitenpresentatie.
Over de Woonbeurs Amsterdam
De Woonbeurs Amsterdam is de grootste consumentenbeurs op woongebied in Nederland. Het is een event van Sanoma Media Nederland en wordt multimediaal gepromoot door de woon- en buitenbladen vtwonen, 101 Woonideeën, Eigen Huis & Interieur, ariadne at Home, Home and Garden, More Than Classic, Seasons en Tuin&Co. De Woonbeurs Amsterdam staat voor ruim 80.000 bezoekers, 200 deelnemers, heel veel woonadvies en trends en volop beursaanbiedingen.

Meer informatie over de Woonbeurs Amsterdam vind je op www.woonbeurs.nl.

 

Actie van VoorPlussers voor gratis kaarten voor de Woonbeurs!

Voor enkele inzenders van leuke artikelen over een verbouwing van een badkamer, w.c. ruimte, zolder of een nieuwe inrichting, stellen wij enkele vrijkaarten beschikbaar voor de Woonbeurs. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijs! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Succes, Redactie VoorPlussers

 

Wanneer:

openingstijden

Dinsdag 25 september t|m zondag 30 september 2012
Alle dagen geopend van 10.00 - 18.00 uur
Avondopening op donderdag 27 en vrijdag 28 september tot 22.00 uur

Kaarten met 3,50 korting kopen kijk hier!


locatie
Amsterdam RAI, Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

 

RSS / Twitter