In navolging op het succes van vorig jaar organiseert HDC Media voor de tweede keer het Vrij Event.
Dit jaar zal het Event gehouden worden in Museum BroekerVeiling te Broek op Langedijk. Op dit lifestyle event kunt u het magazine Vrij letterlijk beleven. Magazine Vrij is een van de bijlagen van de regionale dagbladen van HDC Media. Het Vrij Event richt zich op vier pijlers, te weten: Mode, Wonen, Culinair en Vrije Tijd. Het weekend zal geheel in het teken staan van entertainment, straattheater, modeshows, culinaire hoogstandjes, gratis rondvaarten, (creatieve) workshops en nog veel meer activiteiten.

Daarnaast zijn er tijdens het Event de ambachten van vroeger te zien in Museum BroekerVeiling. Angela Groothuizen komt op zaterdag optreden, waar Cor Bakker op zondag zal aantreden.

Janneke Brinkman-Salentijn komt op zondag naar het Vrij Event. In een interview op het hoofdpodium vertelt de kunstenares over haar aquarellen en haar leven. Biologe Janneke is bekend door haar aquarellen van bloemen en planten. Haar impressies vormen...

 

Koop nu uw kaartje met €5,- euro korting

Heeft u ook zo'n zin in het Vrij Event?! In de online voorverkoop kunt u uw tickets bestellen voor maar € 10,- p.p. U krijgt € 5,- korting op uw kaartje in de voorverkoop!
Aan de kassa betaalt u € 15,- p.p. Voor kinderen t/m 12 jaar gelden lagere tarieven.
De genoemde prijzen zijn exclusief reserveringskosten.
Heeft u een museumjaarkaart? Dan ontvangt u 50% korting op uw kaartje aan de kassa. U betaalt dan € 7,50 p.p. Vergeet dan niet uw museumjaarkaart mee te nemen naar het Vrij Event in combinatie met uw identiteitsbewijs.

 

Modeshows

Diverse topmerken zullen vertegenwoordigd zijn op het Vrij Event. Per dag worden er meerdere modeshows gelopen waar u de trends van het seizoen kunt ontdekken en bekijken. De deelnemende modezaken bieden u de mogelijkheid de kleding direct na de modeshow te kopen. Iedereen wilt er toch mooi uitzien!?

Vrij Event nu in Museum BroekerVeiling

In navolging op het succes van vorig jaar organiseert HDC Media voor de tweede keer het Vrij Event.Dit jaar zal het Event gehouden worden in Museum BroekerVeiling te Broek op Langedijk. Op dit lifestyle event kunt u het magazine Vrij letterlijk beleven. Magazine Vrij is een van de bijlagen van de regionale dagbladen van HDC Media. Het Vrij Event richt zich op vier pijlers, te weten: Mode, Wonen, Culinair en Vrije Tijd.

Het weekend zal geheel in het teken staan van entertainment, straattheater, modeshows, culinaire hoogstandjes, (creatieve) workshops en nog veel meer activiteiten. Daarnaast zijn er tijdens het Event de ambachten van vroeger te zien in Museum BroekerVeiling.
In de nostalgische sfeer van Museum BroekerVeiling komen alle aspecten uit Vrij aan bod. Dus volop aandacht voor lekker eten, nieuwste modetrends, tuinieren, reizen, amusement, hobby's en andere leuke dingen van het leven.

 

Vrijkaarten Vrij Event

Voor inzenders van leuke artikelen over hun mooie hobby, heeft VoorPlussers meerdere kaarten beschikbaar voor het Vrij Event. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

 

Veel succes,
Redactie VoorPlussers

 

 

Workshops

Vorig jaar waren de workshops een groot succes. Daarom zullen er ook dit jaar vele (creatieve) workshops georganiseerd worden op het Vrij Event. De meeste workshop zijn doorlopend te volgen, wanneer er een plaatsje vrij is kunt u aanschuiven. Hieronder kunt u alle informatie over de te volgen workshops vinden.


Voor meer info kijk hier!

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter