voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Dankzij het Handwerkfestijn vonden velen handwerkmaterialen al een nieuwe eigenaar. Dit jaar vindt het evenement, dat geheel wordt georganiseerd door vrijwilligers, alweer voor de zesde keer plaats. Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september van 11:00 tot 17:00 uur en zondag 2 september van 11:00 tot 16:00 uur is iedereen dan ook van harte welkom bij Landwinkel en Schenkerij "De Kastanjeboom", Zevenhuizerstraat 281, 3751 LC Bunschoten.

 

 

Vanaf het prille begin was het voor de initiatiefneemster van het Handwerkfestijn, Marja Leijtens, duidelijk: De opbrengsten moeten gaan naar kinderen met diabetes type 1. ‘Mijn zoon heeft op zeer jonge leeftijd diabetes gekregen. Als je dat van dichtbij meemaakt wil je er gewoon alles aan doen om bij te dragen aan de genezing van diabetes type 1' aldus Marja Leijtens. Zo is het Handwerkfestijn ontstaan. Inmiddels is het een echt evenement met veel bezoekers, schenkers en vrijwilligers. Er worden zelfs handwerkdemonstraties en workshops gegeven.

 

Uiteraard kan Marja Leijtens het evenement dat vorig jaar maar liefst € 8.100,- opbracht niet alleen organiseren. Uit heel het land komen schenkingen op het gebied van handwerk- en handvaardigheidmaterialen. Deze materialen worden in het eerste weekend van september verkocht op het terrein van de familie van Middelaar. Ook dit jaar hebben zij hun erf weer belangeloos beschikbaar gesteld, zodat de tenten voor het Handwerkfestijn kunnen worden opgezet bij Landwinkel® en Schenkerij "De Kastanjeboom". Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u op het terras genieten van uw aankopen. Firma Pot Verhuizingen uit Amersfoort heeft wederom de opslag gesponsord, zodat de honderden gevulde dozen met schenkingen kunnen worden opgeslagen tot de verkoop.

 

 

Ook u kunt uw steentje bijdragen

U kunt bijdragen aan de genezing van diabetes type 1 door de markt te bezoeken, materialen te schenken, te sponsoren als bedrijf of natuurlijk een combinatie hiervan. Er zijn al vele schenkingen gedaan maar alles op het gebied van handwerk- e.a. handvaardigheid-technieken zoals boeken, materialen, tijdschriften, (bouw)pakketten, miniaturen en poppenhuizen, enz. blijven welkom. Zowel tweedehands als nieuwe creaties. Ook het boerenbont servies heeft een plekje gekregen op de markt. Wij zullen uw schenking met open armen ontvangen. Nieuw dit jaar is de verkoop van bruikbaar gereedschap dus dat is een mooie reden om uw schuur op te ruimen. Schenkingen kunnen na overleg altijd gebracht worden op onderstaand adres.

Meer informatie over het Handwerkfestijn vindt u op www.diabetesfonds.nl/handwerkfestijn.

Voor al uw vragen, het schenken van materiaal en het aanmelden van sponsoren kunt u contact opnemen met:
Marja Leijtens - Smit Roeters, Zandkamp 237, 3828 GP Hoogland
Tel.: 033-4808826 of tel. 06-23738152 (van 27 augustus t/m 3 september).
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 365 gasten en geen leden online