voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Persbericht
Het ooit allereerste meest succesvolle en buitenevenement op Buitenplaats Beeckestijn is terug in een vernieuwde en hedendaagse versie.Terug op Buitenplaats Beeckestijn: Bijzonder Beeckestijn 31 mei t/m 3 juni 2012.

 

 

De zomer valt vroeg dit jaar: van 31 mei t/m 3 juni om precies te zijn én Buitenplaats Beeckestijn heeft de primeur! De lommerrijke lanen worden dan omgetoverd tot ‘Bijzonder Beeckestijn' en liefhebbers kunnen weer genieten van de beste shoppingadressen van Nederland. De lanen zijn ingericht met planten en kruiden van specialiteitenkwekers. Onderweg krijgt u verrassende tuinideeën, gebaseerd op de laatste trends: van warm kleurrijk tot biologisch en eetbaar.

Tal van inspirerende groendecoraties kleuren het park met de natuur als grootste inspiratiebron. Loop bij Dick ‘less is more' Beijer binnen voor vragen over uw tuin, kleuren en trends. Zie hoe een boomstam wordt omgetoverd door Coen van Oven tot een stoere tuinbank. Culinair is Bijzonder Beeckestijn groen, we gaan voor duurzaam en ambachtelijk; of het nu gaat om groente, fruit, vis of vlees. Loop bij de visproeverij binnen waar Eric van Veluwen lekkere visrecepten maakt en laat proeven. Waar ook Alain Alders, Duin en Kruidberg, zijn lekkerste recepten creëert. Bekijk de unieke stijlkamer en de expositie in Huis Beeckestijn. Loop met de kenners van Natuurmonumenten mee in de monumentale tuin van deze Buitenplaats. Er valt heel veel te beleven. Kortom een bezoek aan Bijzonder Beeckestijn inspireert en verrast! De organisatie heeft voor elke 500ste bezoeker ook nog een duurzame verrassing; een kleurige 'fair trade' bezem van de Vliegende Hollander!

Buitenplaats Beeckestijn

Buitenplaats Beeckestijn is een 18de-eeuws landgoed van grote allure, een prachtig voorbeeld van de cultuur van een buitenplaats. Het is één van de weinige bewaard gebleven grote buitens die aan de duinrand in Kennemerland, gesticht als zomerverblijf voor Amsterdamse regenten.
Van groot cultuurhistorisch belang is de tuin en het park, ontworpen in nauwe samenhang met het huis. Er is een 'geometrische' tuin die in oorsprong nog dateert uit de 17de eeuw en een ‘romantische' tuin uit de 18de eeuw. Samen vormen ze één van de belangrijkste historische tuinen van ons land. De geometrische tuin werd verrijkt met een waterbassin.
Tijdens Bijzonder Beeckestijn zijn de tuinen, onder begeleiding van Natuurmonumenten, open voor het publiek, en een recent gerestaureerd deel dat nu voor het eerst toegankelijk is. Het hoofdgebouw huisvest een podium voor tuin- en landschapsarchitectuur en een speciale Bijzonder Beeckestijn stijlkamer. Zo komt traditie en hip samen op een unieke locatie.

 

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten!

Heeft u een leuk verhaal over uw hobby en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. Wij krijgen meerdere sets tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze Fair kunt.
Succes en misschien tot op de een of andere Fair!

Redactie VoorPlussers

Adres:

Rijksweg 136
1981 LD Velsen-Zuid (afrit IJmuiden aan de rijksweg A 22
Openingstijden:
Donderdag 31 mei tot en met zondag 3 juni, dagelijks van 10:00 uur tot en met 18:00 uur geopend.

Entree:

Per persoon € 15,-
Kinderen tot en met 12 jaar gratis
Parkeren € 5,-
Kaarten kunnen met € 2,50 korting besteld worden op www.bijzonderbeeckestijn.nl.

Kijk op www.bijzonderbeeckestijn.nl voor meer informatie over het uitvoerige programma.

 

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 444 gasten en geen leden online