Persbericht namens Stichting Taptoe Delft
TAPTOE DELFT VOERT U MEE OVER DE ZEE
‘Alle ingrediënten aanwezig voor de mooiste taptoe van Nederland'

DELFT - Een mix van muziek, show en spektakel van het allerhoogste niveau, dat is wat bezoekers op 7 en 8 september 2012 kunnen verwachten op de Markt in Delft. Stichting Taptoe Delft presenteert een sfeervolle en kwalitatief hoogstaande 8e editie met een deelnemersveld dat bestaat uit de absolute top van de Nederlandse showorkesten.

 

 

Maritiem spektakel

Gedurende twee avonden wordt op de Markt, de huiskamer van Delft, een programma opgevoerd dat zal uitmonden in vuurwerk. Na een sfeervolle opwarmer zal een adembenemende opening volgen. Het ‘Maritiem spektakel' - een eigen productie van Stichting Taptoe Delft - neemt bezoekers mee op een reis over diverse wereldzeeën aan de hand van een zeemansrepertoire en nautische liederen.

 

Grande Finale

In de grande finale zullen alle deelnemende c.a. 300 muzikanten, een kinderkoor, solozanger en violist samen werken aan een speciale uitvoering van "You Raise Me Up". Als afsluiter zal vuurwerk het spektakel compleet maken. Kaarten voor de voorstellingen zijn nu al te koop vanaf €17,50 (vrijdagavond) of €22,50 (zaterdagavond). Verkrijgbaar via www.taptoedelft.nl

 

Streetparade

Op zaterdagmiddag 8 september worden bezoekers aan de Delftse binnenstad verrast door een diverse parade van c.a. 15 muziekkorpsen en -orkesten. De route door het historische winkelgebied start om 13.00 uur en is gratis te bezoeken.
Combineer de taptoe met een verblijf in Delft. Voor het taptoeweekend zijn aantrekkelijke culinaire en verblijfsarrangementen te boeken via de site evan Taptoe Delft.

Deelnemende showorkesten en koren Taptoe Delft 2012

Feestkapel de Blaasbalgen(Leidschendam) DVS (Katwijk), K&G (Leiden), M.E.T.R.O. (Scheveningen), Excelsior (Delft) en Brak Water (Vlaardingen).

Algemene informatie

De voorstellingen vinden plaats van 20.30 tot c.a. 23.00 uur. Het voorprogramma start om 19.45 uur. Tribunes zijn open vanaf 19.00 uur. Tussen het programma is geen pauze. Toiletten zijn aanwezig.

 

 

 

Kaarten

Toegangskaarten zijn te bestellen via de website van Taptoedelft.nl. Er zijn gereserveerde plaatsen op de overdekte tribunes. Voor rolstoelgebruikers zijn aparte plaatsen te reserveren.

Bereikbaarheid

Bezoekers aan Taptoe Delft kunnen het beste parkeren in één van de Delftse garages ‘Koepoort' ‘Phoenix'en ‘Zuidpoort'. Achter het Hampshire Hotel Delft Centre is ruimte voor 7 touringcars. Vanaf NS station Delft centrum is het enkele minuten lopen naar het centrum.

Taptoe Delft op TV

Omroep Max zal in het najaar van 2012 een registratie van het evenement in tweeën uitzenden. Dit is voor het eerst sinds 1966 dat de Taptoe op de nationale TV te zien zal zijn. Omroep Max geeft zelf publiciteit aan deze uitzendingen.

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter