voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Van 7 t/m 13 mei 2012 op het Almeerderstrand in Almere.

De Libelle Zomerweek 2012 wordt verrassender en gezelliger dan ooit. We gaan op reis naar het Verre Oosten, want het thema is dit jaar: Chinatown.
In één dag heen en terug naar Shanghai, Hong Kong en Beijing? Dat kan tijdens de 16e Libelle Zomerweek! Lekker shoppen, zingen, dansen, workshops doen en vooral heel veel genieten, we maken er een feest van met een oosters tintje. Zet ‘m alvast in uw agenda!

Geuren en kleuren

We toveren het Almeerderstrand om tot downtown Shanghai, compleet met lampionnen, drakendansen en fortune cookies. Overal staan tentjes en kraampjes, stoom kringelt omhoog uit grote pannen, grote manden met koopwaar staan torenhoog opgestapeld... Alles ruikt, voelt, klinkt, smaakt en ziet er uit alsof je in het Verre Oosten bent.

Libelle Zomerweek in Chinatown is...

• Een dagje gezellig shoppen en bijpraten met vriendinnen
• Genieten van optredens van bekende artiesten
• Heel veel nieuwe producten proeven en proberen
• Libelle-columnisten, schrijvers en politici ontmoeten
• Meedoen met een Aziatische kookworkshop of een echte thee-ceremonie
• De nieuwste modetrends spotten
• Hard meezingen met de karaoke
• Leuke cadeautjes scoren
• ... en nog veel meer!

Vrijkaarten voor de Libelle Zomerweek 2012!

Maak kans op twee vrijkaarten voor de Libelle Zomerweek 2012. Heeft u een leuke ervaring met dit Evenement, of heeft u een leuke hobby waar u wat over wilt vertellen en kunt u daar een leuk verhaal van schrijven, stuurt u ons dat dan op vergezeld van een aantal foto's. Het artikel zal op deze site geplaatst worden. De inzenders belonen wij met gratis kaarten voor dit Evenement!
Succes Redactie VoorPlussers

Wat is er allemaal te doen

Van Libelle Academy!

Mini make-over

Hier leer je het beste uit jezelf te halen met behulp van de juiste make-up en professionele trucs. Ontdek een nieuwe en verbeterde versie van jezelf.

Kennismaken met mediteren

Wie eenmaal weet hoe mediteren moet, kan deze techniek overal en altijd toepassen. Ontdek hoe je een betere balans in je leven krijgt en hoe je beter kunt ontspannen in de workshop Kennismaking mediteren.

Mode & Stijl

De nieuwste modetrends: je ziet ze in bladen, het hangt in de winkels, maar wat kun je er precies mee? Tijdens de workshop Mode & Stijl worden de nieuwste modetrends uitgelicht en toegelicht.

Optredens!

Het dak gaat eraf want Glennis Grace, Lange Frans, Edsilia Rombley, Charly Luske, Gers Pardoel, Xander de Buisonjé, Margriet Esthuis, Shary-An, Loïs Lane en nog vele anderen geven een spectaculair optreden op het hoofdpodium van de Libelle Zomerweek!

Shoppen!

U kunt heerlijk winkelen in de paviljoens en in de meer dan driehonderd gezellige winkeltjes vol mode, leuke woonaccessoires en nog veel meer. Met natuurlijk overal superaanbiedingen en bijzondere Zomerweek-cadeautjes.

Proeven en proberen!

In de Libelle Keuken van culinair redacteur Marlies Batelaan staan de hele dag allerlei feestelijke lekkernijen op het menu. Kom kijken, proeven en ideeën opdoen!

Komt u met de auto, bus of trein?

Als u met de auto komt, is er voldoende plek om de auto te parkeren. Vanaf de afrit wordt u naar een parkeerplaats geleid. De locatie van de parkeerplaatsen is anders dan vorig jaar, daarom rijden er de hele dag pendelbussen van en naar de ingang.

Met de bus

U reist met een luxe touringcar en stapt voor de ingang van de Zomerweek uit. Kijk voor meer informatie over busarrangementen van Keurmerk touringcarbedrijven op www.sktb.nl of bel 0900-225 52 36 (€ 0,70/min)

Met de trein

De treinen stoppen tijdens de Zomerweek acht keer per uur bij de speciale halte Almere-Strand. Dit is op loopafstand van de ingang. Er is dit jaar helaas geen mogelijkheid om een gecombineerd trein- en toegangskaartje te kopen. Het reisadvies staat zo'n twee weken voordat de Zomerweek begint op www.ns.nl. Het station is niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

Vragen?

Kijk op www.libellezomerweek.nl of bel met het Libelle Informatiecentrum, tel. 088-5500 221. Zij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 10.00 tot 14.00 uur.

Kortom: een gezellig dagje Azië in Almere!
Gaat u mee op reis?

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter