Zwolle, juni 2010 - In de herfstvakantie, van dinsdag 19 tot en met donderdag 28 oktober 2010, vindt het evenement LEGO® WORLD plaats in de IJsselhallen in Zwolle. LEGO WORLD is het allergrootste LEGO evenement ter wereld en viert in 2010 haar tiende verjaardag! Dit altijd uitverkochte evenement biedt een dagvullend programma voor het hele gezin met kinderen van alle leeftijden. LEGO WORLD bundelt onder meer prachtige bouwwerken, de gelegenheid om zelf te bouwen en een muzikale show met optredens van onder andere Djumbo!

 

 

Artiestenprogramma

De eerste artiesten van LEGO WORLD 2010 zijn inmiddels bekend! Het programma bestaat uit drie showblokken waarin vele bekende artiesten op het LEGO podium zullen spetteren. Naast de genoemde artiesten als Djumbo, komen ook Tessa (bekend van ‘So you wanna be a popstar'), Brandi Russell (winnares ‘Popstars 2008') en Kaj van der Voort (zanger en musicalster uit Ciske de Rat) een geweldige show weggeven! Tevens vinden er signeersessies plaats met alle artiesten die komen optreden tijdens LEGO WORLD, dus zorg dat je handtekeningen scoort van je favoriete artiesten!

LEGO WORLD 2010

De IJsselhallen wordt omgetoverd tot een enorm LEGO paradijs met spannende activiteiten, levensgrote bouwwerken, leuke thema's en natuurlijk honderdduizenden LEGO stenen. Dit jaar kom je onder andere terecht in de spectaculaire onderwaterwereld van Atlantis. En wat dacht je van LEGO Star WarsTM? Stap in de Elite TIE Interceptor en verken tijdens LEGO WORLD het heelal! Of kom naar de LEGO DUPLO boerderij waar je wordt omringd door koeien, schapen en geiten! Ook kan je jouw hersens laten kraken met LEGO® Technic en je mooiste bouwwerk maken bij de bouwwedstrijden.

Gratis kaarten

Aktie van VoorPlussers
Heeft u zelf ook iets moois gemaakt van lego maak er dan een leuk verhaal bij en maak er een paar foto's van. Stuur dit aan ons op en u maakt kans op gratis vrijkaarten voor deze of een andere leuke beurs. Onder de leukste inzenders verloten wij twee vrijkaarten per deelnemer!

 

 

 

Lego online bestellen zie hieronder!

 

 

Openingstijden en kaartverkoop

LEGO WORLD is in de herfstvakantie geopend van dinsdag 19 oktober tot en met donderdag 28 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten (€18,50/kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via www.LEGOWORLD.nl en via de speelgoedwinkels van Intertoys (vanaf eind juni 2010).

Let op, LEGO WORLD is de afgelopen jaren steeds uitverkocht geweest en daarom verwacht de organisatie een stormloop op de kaarten, dus zorg dat je er snel bij bent!

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 124 gasten en geen leden online