25 t/m 27 juni 2010

Al een aantal jaren zijn fairs in Nederland erg populair. In Engeland kennen ze de echte countyshows en alleen daar vindt je het echte landleven. De Farm & Country Fair in Aalten is zo'n echte countyshow met honderden dieren, veel voorlichting, bijzondere voeding, niet alledaagse maar betaalbare producten voor ieders interesse, doorlopend shows en wedstrijden en natuurlijk het unieke follybos. Het thema voor dit jaarlijkse zomerse evenement is ‘Beleef het!'

Voor data 2017 kijk hier!

 

Vernieuwend (en) gastvrij


Al 15 jaar is de Farm & Country Fair de grootste en best gewaardeerde fair van Nederland.
Het gekke follybos met rariteiten, 350 unieke stands, vier belevenisdorpen, doorlopend wervelende shows in vijf verschillende ringen, meer dan 1500 dieren en de pure akoestische muziek maken de
Farm & Country Fair tot een waar belevenisfestival.

Bijzondere sfeer

Het terrein ter grootte van 25 voetbalvelden is aangekleed met prachtige bloemwerken en vele geurende rozen. De vele banken op het terrein nodigen uit om even te gaan zitten en van de sfeer te genieten.
Kwekers van bijzondere planten, eigenaren van vele dierenrassen, bijzondere organisaties en bedrijven brengen heel veel nieuws. Maar liefst 350 unieke stands uit binnen- en buitenland bieden een enorme variatie aan betaalbare, hoogwaardige en niet alledaagse producten. Vele standhouders staan vaak uitsluitend op de Farm & Country Fair! Drie dagen lang waant u zich op het Engelse platteland.

 

Familie- evenement


Vele van de wervelende shows en demonstraties zijn speciaal voor de feestelijke 15e editie ontwikkeld. Deze worden getoond in een doorlopend programma in vijf verschillende ringen.
Kinderen gaan op belevenisavontuur in het kinderdorp waar alle activiteiten gratis zijn. Ook de rest van het terrein staat bol van kinderavonturen. De Farm & Country Fair is dan ook een echt familie-evenement.

 

Landelijke belangstelling


In 2009 bezochten bijna 35.000 mensen de 14e Farm & Country Fair. Niet alleen uit de regio maar vanuit het hele land, het Duitse Ruhrgebied, België en Engeland weet men deze drukbezochte fair te vinden.

Bezoekersinformatie
Farm & Country Fair, Dinxperlosestraatweg, 7122 JS Aalten

Openingstijden
Vrijdag 25 juni 2010: 11.00 - 22.00 uur
Zaterdag 26 juni 2010: 11.00 - 22.00 uur
Zondag 27 juni: 10.00 - 18.00 uur

Toegangsprijzen
Toegang € 12,50, voor kinderen van 4 t/m 14 jaar € 5,- .

 

Gratis toegangskaarten Farm & Country Fair

Is tuinieren uw hobby maak dan wat foto's van uw tuin en schrijf er een leuk verhaal bij en stuur dat aan ons op. Heeft u een andere hobby, is ook goed! Wij zullen dat op deze site plaatsen en onder de inzenders verloten wij 10 vrijkaarten voor de Farm & Country Fair, twee per inzender!
Veel succes!
Redactie VoorPlussers

Organisatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Joke Ruesink
Westendorpweg 2
7122 JT Aalten
T: 0543 466 294
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.countryfair.nl

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 30 gasten en geen leden online