PERSBERICHT: Dé TUINBEURS 2010 is groener dan ooit!

Bent u van plan om een nieuwe tuin in te richten of wilt u uw huidige tuin weer nieuw leven in blazen? Kom dan naar de 5e editie van Dé Tuinbeurs! Deze tuinbeurs, met meer dan 20 prachtige modeltuinen, met Dé Tuindokter voor al uw vragen, ruim 100 gevarieerde stands en nog heel veel meer, geven u inspiratie voor de meest uiteenlopende tuinideeën!

In het weekend van vrijdag 5 februari t/m zondag 7 februari gaat de vijfde editie van Dé Tuinbeurs van start in de Veemarkthallen te Utrecht. Dé Tuinbeurs is een gezellige en informatieve beurs gericht op mensen met groene vingers. Op deze beurs vindt u echt alles op het gebied van tuinieren: van bloempot tot terrasstoel, van vijver tot zonnescherm, van bodembedekker tot fruitboom, etc. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het op Dé Tuinbeurs! Nooit eerder waren op Dé Tuinbeurs zoveel modeltuinen te bewonderen als komend jaar, de hoveniers en tuinarchitecten trekken weer alles uit de kast om u te verassen met de nieuwste trends en ontwikkelingen voor de tuin in 2010!

 

Aktie van VoorPlussers voor Gratis vrijkaarten!

Schrijf een leuk artikel over uw hobby, tuinieren. Geef aan waarom u hieraan zoveel plezier beleefd, heeft u leuke ideeën, iets leuks aangelegd, laat het ons weten en doe er een stuk of 5 foto's bij en u maakt kans op twee vrijkaarten. Wij hebben diverse sets gekregen dus de kans is groot dat u gratis naar deze beurs kunt! Wij zullen het artikel dan op deze site plaatsen zodat andere mensen hier hun voordeel mee kunnen doen.
U kunt contact met ons op nemen rechts boven aan de site.

Veel succes!

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Specialisten
Vakkundige specialisten staan klaar om bezoekers te adviseren en informeren over de meest uiteenlopende tuinonderwerpen. Bovendien wordt men op de hoogte gebracht van de allerlaatste trends en snufjes op het gebied van de tuin en is er de mogelijkheid om lezingen en workshops bij te wonen. Kortom, een beurs waar de echte tuinliefhebber zijn hart kan ophalen met vele modeltuinen!

Ook dit jaar worden er weer spectaculaire prijzen weggegeven, wat dacht u van een jaar lang gratis tuinonderhoud (voor- en najaarsonderhoud) en een waardebon voor beplanting! Het Wellant College zal op hun stand een interessante plantenquiz organiseren, daarnaast kunnen bezoekers met hun vragen terecht bij Dé Tuindokter voor al hun vragen en voor gericht advies.

Kortom, een beurs waar de echte tuinliefhebber zijn hart kan ophalen! Dé Tuinbeurs heeft een ongekende veelzijdigheid met ook weer speciale beursaanbiedingen. Een unieke kans voor u als bezoeker om het optimale uit een beurs te halen en te profiteren van de verschillende aanbiedingen.

Deze beurs is geschikt voor bezoekers van alle leeftijden en zowel voor recreatieve tuinierders als professionals.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op vrijdag 5, zaterdag 6 of zondag 7 februari 2010!


 

 

                   

Praktische informatie
Meer informatie over Dé Tuinbeurs kunt u vinden op de website: www.detuinbeurs.nl.

Openingstijden: vrijdag 5 t/m zondag 7 februari, dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur.
Locatie:
Veemarkthallen,
Sartreweg 1-3 
Utrecht

Zie ook onze andere artikelen over leuke tuinbeurzen!

RSS / Twitter