ImageExpositie, theater en activiteiten ‘in de wolken'

In Museumpark Orientalis bezoek je niet enkel exposities, wandel je niet alleen door een mooi bosrijk park, maar belééf je Cultuur & Religie door de tijd heen! De kerstperiode is voor mensen van diverse culturele achtergronden een bijzondere tijd. Een tijd om samen door te brengen met familie en vrienden. Een tijd van warmte, bezinning en delen.

Elf dagen lang, van zondag 19 t/m woensdag 30 december a.s., viert Orientalis dit jaar op bijzondere wijze Kerst. Wees welkom en vier met ons Kerst in een ‘wolkensfeer'. Er zijn allerlei activiteiten voor jong & oud, er is weer een prachtige kerststallen expositie en het theater is zeker de moeite van een bezoek waard. Bijzonder is het dit jaar ook, omdat het museumpark wegens een grote renovatie en restauratie een tijd de hekken sluit.

 

Djaico en zijn schaap zullen dit jaar weer op pad gaan met de bezoekers, aansluitend op de theatervoorstelling. Maar dit jaar gaat de reis niet langs de sterren zoals eerder, maar door de wolken. Want wat valt er allemaal te beleven boven de wolken? Wie wonen daar en wat doen zij daar de hele dag?

 

 Vier met ons voor de 21ste keer Kerst in Orientalis. Reis door de kerstwereld en beleef het feest in diverse landen. Loop mee op de avonden van 26, 27 of 28 december in een verlicht en muzikaal omlijst Orientalis van het hoofdgebouw naar de geboortegrot. We zijn dan tot 19 uur geopend.

Beleef het samen, deze speciale Kerst, in Orientalis!


MUSEUMPARK
ORIENTALIS
CULTUUR & RELIGIE
Profetenlaan 2
6564 BL Heilig Landstichting (bij Nijmegen)
T 024 - 382 31 22
M 06 - 30 64 39 83
F 024 - 382 31 11

 

 
Voor meer info zie Museumpark Orientalis

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter