Tivoli_BeeBee_200Op donderdag 21 mei is het Hemelvaart en alle kinderen zijn van harte welkom om lekker te komen spelen in Amusementspark Tivoli! Tiffi & Toffi willen op deze dag met alle kinderen een feestje vieren. De kinderen kunnen zich eerst mooi laten schminken en dan gaat het feest pas echt beginnen!! Vanaf de middag vinden er namelijk tal van activiteiten plaats. Zo gaan de kinderen onder andere zaklopen, hoelahoepen, figuurdiertjes knutselen, wordt er gezongen, gedanst, gespeeld en gelachen. Kortom, een echt feest!!Er is van alles te doen in Park Tivoli. Zo zijn er tal van attracties zoals de achtbaan, BeeBee, de botsboten (vernieuwd!), Harm's Kippenfarm, de buggy's (vernieuwd!), de binnenspeeltuin en nog veel meer... Eigenlijk is er teveel om op te noemen, zoveel leuke dingen zijn er te doen voor kids van 2 tot 12 jaar! Park Tivoli is tot en met eind augustus dagelijks geopend.

Wat kost het?
De entreeprijs van het park is met slechts € 10,00 per persoon net zo voordelig als in 2008. Ook is de speciale 65 plussers actie verlengd. Zij mogen dit seizoen weer naar binnen voor het gereduceerde tarief van € 5,00 per persoon. Een leuk uitje samen met de kleinkinderen!

                    

Let op: door wegwerkzaamheden is Park Tivoli niet via de gebruikelijke route bereikbaar.
Kijk op www.parktivoli.nl voor de actuele routes, openingstijden, entreeprijzen, seizoenskaarten, kinderfeestjes en nog veel meer.... Laat je verrassen door het leukste pretpark voor kids van 2 tot 12!

Amusementspark Tivoli
Oude Kleefsebaan 116
6571 BK Berg en Dal
T: (024) 68 44 444 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

RSS / Twitter