ImageCastlefair Vorden: 19 t/m 23 augustus 2009
Castlefair Vorden is al veertien jaar hét hoogtepunt van de zomer. Ook dit jaar valt er weer heel veel te beleven, ontdekken én genieten op de kasteelweide van Kasteel Vorden. Want de Castle Fair staat voor een groen, actief en avontuurlijk buitenleven. De spectaculaire demonstraties rondom de ‘countrydieren' zijn echte publieksfavorieten. Zo is er een spectaculaire show van de ‘Future Guys‘ met paarden in de hoofdrol en natuurlijk ontbreken de jachtproeven met getrainde honden niet. Ook de duikvluchten van roofvogels blijven intrigeren, aanschouw ze van dichtbij. Vijf dagen Castle Fair is Country Living op z'n best! 

 Country Kids
castelfair kinderen
De Castle Fair is een écht familie-evenement. Er wordt dan ook veel actie ingebouwd voor de jongste bezoekers. Spannend is de speurtocht rondom het eeuwenoude Kasteel Vorden. Onderweg zijn er veel kleine én bijzondere dieren om te knuffelen. Wie durft, klimt op de rug van één van de lieve pony's. Zelf iets leuks voor thuis in elkaar knutselen. Uiteraard staat er nog veel meer bijzondere interactie tussen mens en dier op stapel. En natuurlijk is er heel veel lekkers te genieten; van een heerlijk ijsje tot versgebakken broodje.

Country Living
Rondom de demonstraties staan de sfeervol ingerichte stands helemaal in het teken van ‘Country Living'. Wie op zoek is naar ideeën, antiek, brocante of stoere meubels van hout komt op de Castle Fair ruim aan zijn trekken. En wie droomt van een sauna, hot tub of een mooi tuinhuis kan hier uitgebreid kennismaken. De mooiste zomerbloeiers van speciaal geselecteerde kwekers staan klaar voor tuinliefhebbers. En natuurlijk ontbreekt de country look niet. Country Chic of Country Casual: bezoekers kunnen zich helemaal wentelen in de Engelse countrysfeer. Op de catwalk bij het kasteel wordt de laatste mode van topmerken geshowd.

castelfair koorCountry Food
De buitenlucht maakt hongerig en daarom laten we het lekkerste Country Food bereiden in Vorden. Verse vruchtsappen en knapperige broden met kruiden en kaas. Vergeet niet om te proeven van de eerlijke smaak van biologische streekproducten als honing en mosterd. In de agrarische tent op het Fairterrein maakt u kennis met deze én andere Achterhoekse specialiteiten, als kniepertjes, verse beenham en pittige kazen.
Wilt u nog meer voorproefjes? Kijk dan op www.castlefair.nl


Bezoekersinformatie en voorverkoop
Fairadres
Kasteel Vorden
Horsterkamp 8
7251 AZ Vorden

Openingstijden
Woensdag 19 augustus: 10.00 uur-18.00 uur
Donderdag 20 augustus: 10.00 uur-18.00 uur
Vrijdag 21 augustus: 10.00 uur-18.00 uur
Zaterdag 22 augustus: 10.00 uur-18.00 uur
Zondag 23 augustus: 10.00 uur-18.00 uur

Toegangsprijzen
Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar en kosten € 15,00 per persoon. Kinderen 6 - 12 jaar € 5,00 per persoon. Kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang.

Voorverkoop
Voorverkoopkaarten zijn vanaf mei 2009 te bestellen via de website voor € 12,50 per stuk.

Gratis toegangskaarten Castlefair Vorden
Is tuinieren uw hobby maak dan wat foto's van uw tuin en schrijf er een leuk verhaal bij en stuur dat aan ons op. Wij zullen dat op deze site plaatsen en onder de inzenders verloten wij 10 vrijkaarten voor de Castlefair Vorden, twee per inzender!
Veel succes!
Redactie VoorPlussersRolstoelgebruikers

Het terrein van de Fair is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, echter niet elke stand zal even makkelijk te bereiken zijn.

Honden
Honden, mits aangelijnd, zijn welkom.

Organisatie
Castlefair Vorden wordt georganiseerd door:
Reed Business b.v.
Postbus 4
7008 BA doetinchem
Tel.: (0314) 34 90 65
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Productie
Castle Events bv
Postbus 1029
7301 BG Apeldoorn
Tel.: (055) 579 00 70
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.castlefair.nl

 

 

RSS / Twitter