Dames met taarten op hun hoofd bij Festival der Zoete VerleidingenHet Festival der Zoete Verleidingen is een smulfeest dat vooral bekend staat om de idyllische entourage, de vrolijke terrasjes en de allerlekkerste ambachtelijke taartjes. Van vrijdag 3 t/m zondag 5 augustus 2018 laten ruim 80 standhouders zien wat ze te bieden hebben op het gebied van zoet.

Van bakbenodigdheden tot serviesgoed, van bakboeken tot jams. De landelijke locatie ligt net buiten het Drentse brinkdorp Sleen, in een voormalige theetuin.

Bezoekers kunnen rondstruinen in de boomgaard, kruip-door-sluip-door tussen de meidoornhagen rondom de boerderij. Overal worden ze verrast door vrolijke stands, sfeervolle terrasjes en originele activiteiten. Ter plekke wordt graan gemalen. Er zijn heel veel workshops. Denk aan koken met karamel, foodstyling en foodfotografie, vegan bananenbrood bakken, handletteren op gebaksbordjes. In het baktheater kunnen echte taartenbakfanaten inspiratie opdoen bij de bakdemonstraties door bekende patissiers zoals Rutger van den Broek, Sarena Solari en Hidde de Brabander. Na afloop proeven. Maar er zijn nog meer proeverijen zoals een wijn/chocoladeproeverij en een workshop theebeleving.

Man op auto bij Festival der Zoete Verleidingen

Fles wij met twee glazen bij Festival der Zoete Verleidingen Kinderen hoeven zich ook niet te vervelen. Er is theater en muziek om van te genieten. Of ga de handen uit de mouwen steken bij allerlei workshops in het teken van zoet en taart.

Met de taartenbakwedstrijd op zaterdag wordt geld ingezameld voor Stichting De Opkikker.

De hele entourage, de tafels met lekkernijen, alle activiteiten... daar bak je een heerlijk dagje uit van!

Publiek bij kraam bij Festival der Zoete Verleidingen


Vrijkaarten voor het Festival der Zoete Verleidingen


Koffiekraam bij Festival der Zoete VerleidingenVoor inzenders van leuke artikelen over uw hobby, stellen wij meerdere kaarten beschikbaar voor het Festival der Zoete Verleidingen. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met twee gratis toegangsbewijzen! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Het Festival der Zoete Verleidingen wordt gehouden van vrijdag 3 augustus t/m zondag 5 augustus, alle dagen van 10-18 uur. Het adres is Bommertsweg 2 in Sleen (Drenthe). De entree voor volwassenen is € 8,50 (inclusief kop koffie/thee); kinderen van 4 – 12 jaar € 3,50 (inclusief limonade). www.festivalzoet.nl

 

Pianist op bakfiets bij Festival der Zoete Verleidingen

 

Zie ook onze andere artikelen over gezelligeDagtripsen leukeEvenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 54 gasten en geen leden online