Nederlandse Modelspoordagen Op 13 en 14 januari kunt u in De Broodfabriek in Rijswijk op de Nederlandse Modelspoordagen zowel modelspoorbanen bewonderen als allerhande materialen aanschaffen. Ontdek de vele facetten van deze bijzonder mooie hobby. Blaas het stof van de treintjes op zolder en kom in beweging!
Er is een twintigtal modelspoorbanen te bewonderen, waarvan 15 een primeur voor Nederland zijn. Daarnaast zijn er ook vele verkoopstands, waar zowel nieuwe als gebruikte goederen worden aangeboden. Het assortiment is zeer ruim, gaande van allerhande scenery, rollend materieel tot gereedschappen, elektronica en literatuur. Het volledige programma, de plattegrond en de namen van alle standhouders kunt u vinden op www.modelspoordagen.nl

Nederlandse Modelspoordagen
Nederlandse ModelspoordagenEr is een heus ‘kidsplein’ ingericht. Kinderen kunnen hun rangeerdiploma halen, tijdens één van beide dagen zal zeker het 1000ste diploma feestelijk worden uitgereikt. Märklin stelt op het speelplein zijn ‘My World’ speeltrein ter beschikking. Iets oudere kinderen kunnen in de knutselhoek onder begeleiding Auhagen pakketjes in elkaar zetten. Groot en klein kan ook een rondje maken met een heuse stoomtrein.

Actie van VoorPlussers

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Nederlandse Modelspoordagen met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's. Veel succes, Redactie VoorPlussers

 

Nederlandse Modelspoordagen


Lezersactie


Nederlandse ModelspoordagenLezers krijgen tegen inlevering van dit artikel € 2,- kassakorting bij de Nederlandse Modelspoordagen in Rijswijk. Zij betalen zo € 8,- in plaats van € 10,-. De korting is alleen geldig op de entreeprijs van 1 volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. De entreekaart geeft tevens gratis toegang tot de Neuzelbeurs. Voor meer informatie: www.modelspoordagen.nl of 070-3075900. Vul in en lever in bij de kassa:

Naam: ......................................................................
E-mailadres: ............................................................

Algemene informatie
13 en 14 januari in De Broodfabriek, Volmerlaan 12 Rijswijk. Geopend van 10.00 - 17.00 uur. Entree volwassenen € 10,- (kinderen 3 t/m 12 jaar € 3,- en t/m 2 jaar gratis). Kijk op www.modelspoordagen.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 84 gasten en geen leden online