Tuindagen van Beervelde 2017Een schitterend en sfeervol tuinevenement in Beervelde

Gesitueerd op een grafelijk kasteeldomein zijn de “Tuindagen van Beervelde”, met 230 exposanten en 20.000 bezoekers, de belangrijkste en zo goed als oudste tuinbeurs van België. Tweemaal per jaar bieden we u een selectie van het beste wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is.

 

Voor data in oktober kijk hier!

De combinatie met decoratie, antiek, ambachten, kinderanimatie en culinaire hoogstandjes zorgen voor een harmonieuze totaalbeleving.

 

Voor liefhebbers van tuinbeurzen is ‘Beervelde’ een begrip geworden.

Langs de dreven van één prachtig privé domein bieden ruim 200 zorgvuldig geselecteerde deelnemers u een selectie aan van het beste wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is. Beervelde biedt tevens een ruime keuze aan van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving. De Tuindagen zijn uitgegroeid tot het favoriete uitstapje voor de hele familie. Meer dan een tuinsalon, een bloemenmarkt of een plantenbeurs, Beervelde is vooral een feest van de tuin, een atmosfeer, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.

Tuindagen van Beervelde 2017

Tuindagen van Beervelde 2017Het thema Vlinders wordt uitgewerkt met verschillende projecten en onze standhouders beloven alvast een kleurenpracht doorheen het Park. Of misschien heb je meer interesse in een van vele workshops en demonstraties. Bezoek onze website en facebookpagina voor up-to-date nieuws.

Gratis voor alle kinderen (zaterdag en zondag): een kinderboerderij en een heus kinderdorp met allerlei leuke en leerzame activiteiten en een spannende wedstrijd “De Tuinkampioen” met leuke 'proeven' en veel prijzen.

 

Tuindagen van Beervelde 2017

Praktisch:

12, 13 en 14 mei 2017 van 10 tot 18 uur

€ 10 voorverkoop via www.parkvanbeervelde.be

€ 12 aan de kassa

€ 8 per persoon voor groepen van minimum 25 personen (+ 2 tickets gratis)

Inbegrepen: inkom, parking, catalogus, plantencrèche en vervoer van de planten tot aan de straat.

Gratis voor kinderen tot en met 14 jaar.

Honden aan de leiband zijn toegelaten.

Lunch: Verschillende mogelijkheden tot lunch

Waar: Via de E17 (Kortrijk-Antwerpen), 2 km van uitrit 11, richting Lochristi.

GPS: Lochristi, Beerveldse Baan 33

Parking: Gratis in grote weiden.

Informatie: +32(0)9 356 81 82 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Gratis toegangskaarten voor de Tuindagen van Beervelde

Is tuinieren uw hobby maak dan wat foto's van uw tuin en schrijf er een leuk verhaal bij en stuur dat aan ons op. Heeft u een andere hobby, is ook goed! Wij zullen dat op deze site plaatsen en onder de inzenders verloten wij meerdere vrijkaarten voor de Tuindagen van Beervelde, twee per inzender!

Veel succes! Redactie VoorPlussers

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter