Groei & Bloei PLANTENBEURS. Zaterdag 17 juni 2017 organiseert Groei & Bloei De Langstraat opnieuw een PLANTENBEURS.

Deze kleinschalige en gezellige plantenbeurs zal ook dit jaar weer worden gehouden op het terrein van kwekerij Struijk, Nieuwevaart 62 in Sprang-Capelle, van 10.00 tot 16.00 uur.

Met de PLANTENBEURS sluiten we traditioneel de activiteiten van de inmiddels 4e Nationale Tuinweek af.

Het thema voor de Nationale Tuinweek 2017 is “KRUIDEN”.

Op de Groei & Bloei Plantenbeurs kunnen de leden van Groei & Bloei De Langstraat hun eigen-gekweekte plantjes of producten uit eigen tuin aanbieden. Naast de eigen leden zullen ook andere aanbieders van planten en tuinartikelen worden deelnemen, om de bezoekers een mooi en gevarieerd aanbod te kunnen bieden.

Een tuinontwerper maakt een eerste schets voor bezoekers met ontwerpvragen. Kinderen kunnen zelf een insectenhotel knutselen of een mooie kleurplaat uitzoeken. En er is natuurlijk aandacht voor de inwendige mens met koffie, (kruiden) thee en lekkere taart.

Plantenbeurs   Groei & Bloei

De eerste 100 bezoekers mogen gratis een plantje uitzoeken in de Groei & Bloei stand.

Plantenbeurs Groei & BloeiDe Nationale Tuinweek is een initiatief van Groei & Bloei en wordt voor het 4e achtereen-volgende jaar gehouden. Door heel het land heen organiseren de plaatselijke afdelingen van Groei & Bloei een waaier aan groene activiteiten, met als doel om bij nog meer mensen het grote belang van een groene leefomgeving onder de aandacht te brengen. In de tuinen en in de woonwijken in Nederland is helaas steeds minder groen te vinden, deels uit onbekendheid met de verzorging van groen en planten. Dat een steeds meer versteende leefomgeving grote problemen zal gaan geven en helaas nu al geeft heeft men niet altijd in de gaten. Regenwater na een overvloedige bui kan niet meer snel in de aarde wegzakken en zorgt voor overlast en in de stenige tuin vinden dieren en insecten geen voedsel meer en de diversiteit aan soorten verdwijnt.

Voor meer informatie over deelname aan of bezoeken van de Plantenbeurs kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter