Nederlandse Modelspoordagen Voor iedere modelspoorliefhebber

Op 21 en 22 januari vinden de Nederlandse Modelspoordagen in De Broodfabriek in Rijswijk plaats. Er worden ruim 20 modelbanen uit het binnen- en buitenland tentoongesteld. Voor de kinderen zijn er diverse workshops, kan er een ritje gemaakt worden op een echte stoomtrein en is er een verkiezing voor de mooiste modelspoorbaan.

Voor data 2018 kijk hier!

Hobbyisten kunnen voor de uitbreiding van hun verzameling terecht bij de vele verkoopkramen met nieuwe en gebruikte artikelen. Ook voor technische vragen kan men terecht bij de verenigingen en clubs. Zij geven demonstraties op het gebied van diverse technieken. Zij staan voor iedereen klaar om deze duurzame hobby in ere te houden.

 

Data 2017 Nederlandse Modelspoordagen

Data 2017 Nederlandse Modelspoordagen Algemene informatie

21 en 22 januari in De Broodfabriek, Volmerlaan 12 Rijswijk. Geopend van 10.00 - 17.00 uur. Entree volwassenen € 10,- (kinderen 3 t/m 12 jaar € 3,- en t/m 2 jaar gratis). Kijk op www.modelspoordagen.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.

 

Actie van VoorPlussers

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Nederlandse Modelspoordagen met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's. Veel succes, Redactie VoorPlussers

 

Data 2017 Nederlandse Modelspoordagen

Lezersactie modelspoorliefhebber

Data 2017 Nederlandse Modelspoordagen Lezers krijgen tegen inlevering van dit artikel € 2,- kassakorting bij de Nederlandse Modelspoordagen in Rijswijk. Zij betalen zo € 8,- in plaats van € 10,-. De korting is alleen geldig op de entreeprijs van 1 volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. De entreekaart geeft tevens gratis toegang tot de Neuzelbeurs. Voor meer informatie: www.modelspoordagen.nl of 070-3075900. Vul in en lever in bij de kassa:

 

 

 

Naam: ......................................................................

E-mailadres: ............................................................

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter