Animal Event 2016Dol op dieren? Dan is Animal Event, het grootste driedaagse dierenevenement van Nederland, voor jou beslist genieten! Je kunt er spectaculaire demo’s en shows bekijken, lekker shoppen voor je eigen dier en meedoen met allerlei leuke activiteiten.

Eigenlijk is Animal Event een beetje het Pinkpop of Lowlands voor dierenliefhebbers, met als basis het outdoor terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

 

Experts van iedere diersoort

Van iedere diersoort zijn er op Animal Event experts aanwezig, die allemaal gemeen hebben dat ze heel graag over hun hobby vertellen. Je kunt er heel veel over dieren te weten komen. Als we je een tip mogen geven: kijk eens verder dan je eigen favoriete diersoort. Dacht je misschien dat je hond lastig te trainen was? Dan moet je beslist eens kijken hoe het is om een kat, konijn of paard iets te leren.

Animal Event 2016

 

Animal Event 2016Afrika

Animal Event heeft meer te bieden dan lleen huisdieren en boerderijdieren: Afrika ligt namelijk om de hoek. Een bezoek aan het evenement is te combineren met een uitstapje met de ‘safaribus’ naar het aangrenzende Safaripark Beekse Bergen, waar je de wereld van wilde dieren in kunt duiken. De leeuwen, olifanten, giraffen, neushoorns, zebra’s en nog veel meer wild-life staan daar voor je klaar.

Animal Event begon ooit met 3.500 bezoekers en ontving vorig jaar een recordaantal van 32.500 dierenliefhebbers, die maar liefst 10.000 honden meenamen. De tiende editie van Animal Event vindt plaats op 6, 7 en 8 mei 2016 op de Beekse Bergen te Hilvarenbeek.

Bezoekersinformatie Animal Event 2016

Animal Event 2016Adres

Event
Center Beekse Bergen

Beekse
Bergen 1

5081 NJ Hilvarenbeek

Toegangsprijzen

Bestel je
entreekaart in de voorverkoop met € 1,50 korting.

Volwassenen: € 15,50 p.p.

Kinderen
tot 12 jaar € 13,00 p.p.

Animal Event 2016Kinderen
tot 3 jaar gratis

Passe-partout
volwassenen € 25,50 (drie
dagen toegang tot Animal Event)

Passe-partout
kinderen tot 12 jaar € 21,50 (drie dagen toegang tot Animal Event)

Parkeren € 5,00

Bezoekers
van de site Voorplussers ontvangen met de kortingscode voorplusserae16 20%
korting op een ticket voor Animal Event 2016. Volwassenen betalen € 12.40
i.p.v. € 15.50 p.p. en kinderen € 10,40 i.p.v. € 13,00 p.p.. Bestel je tickets
op www.animal-event.nl.

Animal Event 2016

 

 

Gratis kaarten Animal Event

Animal Event Voor mensen die een leuke kerststal, kerststuk of iets anders hebben gemaakt (wat met kerst te maken heeft) of gaan maken en hierover een leuk artikel kunnen schrijven voorzien van leuke foto's hebben wij enkele vrijkaarten beschikbaar. U kunt dan dit artikel vergezeld van meerdere foto's aan ons opsturen. U maakt dan kans op vrijkaarten van de Spirit of Winter.
De artikelen zullen dan op onze site geplaatst worden en onder de leukste inzenders verloten wij wat gratis kaarten.

Redactie VoorPlussers

Openingstijden

Animal Event is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Kijk voor meer
informatie op www.animal-event.nl.

RSS / Twitter