voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

ZomerFairSoestdijk   Vier de zomer, ontdek Soestdijk... en wellicht vanuit de lucht!

14 mei t/m 17 mei 2015
ZomerFairSoestdijk vieren we traditioneel, op Paleis Soestdijk, aan het begin van de zomer. En niet zonder reden! De Oranjes brachten de mooiste maanden van het jaar ook graag door op hun 'Zomerpaleis'. De lommerrijke tuinen, met waterpartijen, komen dan op hun hoogtepunt. Dit jaar van 14 mei t/m 17 mei 2015.

Voor data 2017 kijk hier!

Merken en producten die je in de grote winkelstraten niet meer ziet.

We halen het beste uit de zomer! En dat nemen we mee naar Paleis Soestdijk. In de tuinen presenteren zo'n 90 standhouders zich met hun smaakvolle collecties. Hier kan de bezoeker heerlijk grasduinen tussen antiquiteiten en brocanterietjes, stralende zomeroutfits en modeaccessoires. En de laatste trends op het gebied van home & garden natuurlijk; van strandstoel tot sauna. We hebben de beste adressen geselecteerd en slaan daarbij de fijne kleine merken niet over. Ze zijn misschien wel verdwenen uit de grote winkelstraten, maar op Soestdijk komt u ze weer tegen. Maak kennis met de talloze gepassioneerde ondernemers en pure, authentieke producten met een mooi verhaal.

ZomerFairSoestdijk


ZomerFairSoestdijk   Ontdek de tuin van Soestdijk

Tuin- en natuurliefhebbers mogen een bezoek aan de tuin van Paleis Soestdijk niet missen. De 20 hectare grote Engelse landschapstuin is in 1815 aangelegd door de bekende architect Jan David Zocher. Ontdek de vele exotische bomen die zijn meegenomen van verre reizen. De meeste wortelen hier al meer dan een eeuw! De imposante vijver is kenmerkend voor de hoftuin; geniet van de weerspiegeling van de tuin in het water en wandel eens over een van de charmante bruggetjes. Zo komt u vanzelf langs de bloeiende rododendrons en alle lievelingsplekken van de Oranjes. Ze zijn op hun allermooist in zomertooi!


Leer de fijne kneepjes kennen, van de kenners

Leer van de bloemschikster die live tafelstukken maakt, van de banketbakker die taarten afwerkt, van de tuinman die echt zorgt voor zijn planten. En hoe je een gedroogde ham echt goed moet snijden. Maar ook hoe de kok laat zien hoe je soep, brood en nog meer culinaire hoogstandjes kunt maken op bijvoorbeeld de barbecue. Of hoe je hoed echt passend gemaakt wordt. Zo zijn er nog veel meer fijne kneepjes te ontdekken op de ZomerFairSoestdijk.


ZomerFairSoestdijk   Ontdek Soestdijk vanuit de lucht...

De bezoekers maken elke dag kans op een ballonvaartkadobon voor twee personen om Soestdijk en de regio vanuit de lucht te bekijken, te ontdekken. De uitreiking vindt elke middag plaats in de Zomerkeuken in de voortuin.


Introductie Soesterstoet, een puur brood

Op ZomerFairSoestdijk wordt een nieuw brood gelanceerd het 'Soesterstoet'. Dat is een rond, vlak, brood dat elke dag gebakken wordt in een houtgestookte oven. Uit pure, lekkere grondstoffen en met ambachtelijk vakmanschap bereid. Het Soestdijkertje is allëén op de fair te krijgen. Verser brood kan bijna niet. Daarna moet u weer een jaar wachten.

 


Lang tafelen in de voortuin: Zomerkeuken

In de Zomerkeuken staan echt lange tafels klaar om samen lekker te eten, tegen prima prijzen. Met een keur aan lekkere producten rondom. Zo kan de bezoeker zijn maaltijd gemakkelijk en uniek samenstellen.
Paleis Soestdijk en tuin uiteraard ook te bezichtigen
Bij de entree voor de Zomerfair Soestdijk, is de toegang tot het paleis en de tuin natuurlijk inbegrepen. Laat u meevoeren naar de tijd dat koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen vakantie vierden in het Zomerpaleis. U kunt er diverse ruimtes bezichtigen.

ZomerFairSoestdijk


ZomerFairSoestdijk   Bezoekersinformatie en voorverkoop

Adresgegevens
ZomerFairSoestdijk Paleis Soestdijk Amsterdamsestraatweg 1 3744 AA Baarn
Website
Kijk voor het laatste nieuws over het programma en de highlights op
 www.zomerfairsoestdijk.nl
Openingstijden
Het evenement is van 14 mei t/m zondag 17 mei en dagelijks geopend van 10.00-17.00 uur.


Toegangsprijzen

Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar en kosten € 15,00 per stuk (voorverkoop € 13,50). Bij de entree is de toegang tot het paleis en de paleistuinen inbegrepen (normaal al € 13,50). Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Voor jeugd, van 4 t/m 17 jaar, betaalt u per kaart € 7,50. Of kies voor een voordelige gezinskaart van € 32,50 (maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen) Parkeren kan bij het Paleis, maar bij drukte wordt u doorverwezen naar een ander parkeerterrein, waar een shuttledienst klaar staat. De parkeerkosten bedragen overal € 5-. In de entreeprijs zit het fair-, paleis- en tuinbezoek inbegrepen.


Voorverkoop

Voorverkoopkaarten zijn binnenkort te bestellen via www.zomerfairsoestdijk.nl en kosten € 13,50 per stuk.


Rolstoelgebruikers

Het evenemententerrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, echter niet elke stand zal even makkelijk bereikbaar zijn. Er zijn op Paleis Soestdijk geen rolstoelen aanwezig.

 

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten!

Heeft u een leuk verhaal over uw hobby en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. Wij krijgen meerdere sets tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze Fair kunt.
Succes en misschien tot op de een of andere Fair!

Redactie VoorPlusser


ZomerFairSoestdijk   Parkeren

Parkeren kan op de aangewezen parkeerplaatsen. Volg de borden Zomerfair Soestdijk zodra u in de buurt van het Paleis bent. Er rijdt een shuttledienst om bezoekers van een centrale parkeerplek te vervoeren naar het voorterrein van Paleis Soestdijk waar het evenement wordt gehouden.


Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein van Paleis Soestdijk.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter