Om al het schoons van Keukenhof in één dag te zien is een illusie. De inspiratietuinen, rondleidingen, bloemenshows en bloemschikdemonstraties, fietsen en fluistervaren, het themapaviljoen over de Tulp en de kunsttentoonstelling zijn de moeite waard om meerdere malen van Keukenhof te genieten.

De wekelijks wisselende bloemenshows in de paviljoens zijn boeiend. De inspiratietuinen zijn verrassend en inspirerend; vol ideeën, trends en toepassingen voor in uw eigen tuin.
Een lente is niet compleet zonder geregelde bezoeken aan de mooiste bloemententoonstelling van Nederland. Keukenhof heeft een aantrekkelijke mogelijkheid om optimaal van het park te genieten. De Lentepas geeft gedurende de gehele openstelling van 20 maart t/m 17 mei 2015 toegang tot alle onderdelen van het bloemenpark van 32 ha inclusief de speciale evenementen. Dat betekent "Keukenhof-genieten" wanneer men wil.

De Tulp in Nederland en in Keukenhof

De Tulp in Nederland en in KeukenhofVoor het aanvragen van de Lentepas 2015 kunt u het formulier van de website gebruiken www.keukenhof.nl. De Lentepas is persoonlijk en is ook bij de kassa te verkrijgen. Voorafgaand aan de opening is de lentepas alleen te koop aan de kassa bij de hoofdentree op maandag 16, dinsdag 17, woensdag 18 maart en donderdag 19 maart van 10.00 uur tot 16.00 uur. Indien u de pas niet persoonlijk kunt afhalen verzoeken wij u een pasfoto mee te geven. De kassa is van 20 maart t/m 17 mei geopend van 8.00 tot 18.00 uur. Het park blijft tot 19.30 uur open.

Prijzen Lentepassen 2015
Volwassenen € 45,-
Volwassenen incl. parkeren € 57,-
Kinderen (4-11 jr) € 17,50

 

bloembollen online bestellenBloembollen online bestellen

Koop Hier Uw Bloembollen Alle Soorten Bollen Topkwaliteit. Betel Nu Voor Groothandelsprijzen!

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter