kwekerij/tuin De Boschhoeve Persbericht

 

In april worden op kwekerij/tuin 'De Boschhoeve' te Wolfheze weer speciale open voorjaarsweekenden gehouden. Meer dan 25 jaar worden er al bollen aangeplant in de 5000 m2 grote tuin, met als fantastisch resultaat een rijk bloeiende lentetuin.

In de privétuinen zijn inspirerende voorbeelden te zien van bollengebruik: de in deze tijd nog vrijwel kale siermoestuin wordt opgefleurd door honderden tulpen in verschillende kleurenschema's. In de boomgaard ernaast bloeien vele narcissen, blauwe druifjes, lage tulpjes en anemoontjes. In de schaduwtuin vinden we tussen de voorjaarsbloeiende vaste planten grote plakkaten bosanemonen, prachtige hondstanden en boshyacinten en in het grasveld bloeien lange banen van witte narcissen.

kwekerij/tuin De Boschhoeve


kwekerij/tuin De Boschhoeve Verspreid door de tuin staan op de tafels en de terrassen ook nog talloze grote en kleine terracotta potten boordevol kleurrijke bollencombinaties.
Een ieder wordt uitgenodigd om te komen genieten van deze kleurrijke voorjaarsexplosie!
In de theeschenkerij kunt u een vers kopje koffie of thee gebruiken, maar ook heerlijk rondsnuffelen tussen een nieuwe collectie bric&brac uit binnen- en buitenland.
De tuin is in april ieder weekend op zat. en zon. geopend van 11.00 tot 17.00 uur, in het paasweekend echter op zaterdag en 2e paasdag. Toegang gratis.

Kwekerij/Tuin 'De Boschhoeve'
Dineke Logtenberg
Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze
Tel. 026-4821231
Website: www.boschhoeve.nl

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter