voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Vakantiebeurs met de NSNS laat twee speciale treinen rijden op traject Groningen-Utrecht

 

Ook komende editie van de Vakantiebeurs zet NS voor beursbezoekers twee extra treinen in, nu op het traject Groningen-Utrecht. Deze speciale 'Vakantiebeurs Express' rijdt op zaterdag 17 januari van Groningen via Assen, Zwolle en Amersfoort naar Utrecht. Het vertrek is om 07.49 uur en 08.49 uur vanuit Groningen. In de trein krijgt de reiziger reistips uit de eerste hand van bestemmingsexperts, zoals traditioneel uitgedoste Maori's, Indianen of Eskimo's of Braziliaanse dansers. De Vakantiebeurs wordt gehouden van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari 2015.

Comfortabel

De dubbeldekkers worden in Vakantiebeursstijl aangekleed en vervoeren de liefhebbers comfortabel naar de Jaarbeurs, op vijf minuten loopafstand van station Utrecht Centraal. In de trein krijgen de reizigers alle denkbare informatie over de Vakantiebeurs en kunnen genieten van live muziek en dans, onder andere van een Caribische band en Braziliaanse dansers. De meereizende internationale vakantie experts staan de reizigers met raad en daad ter zijde en geven geheime tips en persoonlijk advies voor een onvergetelijke vakantie waar ook ter wereld.

Vakantiebeurs met de NS

Voordelig combiticket

De unieke Vakantiebeurs Express is vooral aantrekkelijk voor inwoners van Noord- en Oost-Nederland en biedt plaats aan maximaal 1500 reizigers. Dankzij een samenwerking van NS en de Vakantiebeurs kunnen zowel de passagiers van de Vakantiebeurs Express als alle andere reizigers van elk willekeurig station in Nederland extra voordelig naar Utrecht. Zij kunnen nu profiteren van een aantrekkelijk combiticket, een 2e klas dagretour inclusief beurstoegang, vanaf slechts € 26. De voordeelkaartjes en kaartjes voor de Vakantiebeurs Express zijn verkrijgbaar op www.spoordeelwinkel.nl. Bezoekers die al een toegangskaartje voor de beurs hebben gekocht, kunnen met een geldig vervoerbewijs ook mee met de feestelijke en informatieve Vakantiebeurs Express.

Trein & Vakantie

Aangekomen op de Vakantiebeurs kunnen treinliefhebbers hun hart ophalen op het Trein- & Vakantiepaviljoen. Alle mogelijkheden staan overzichtelijk bij elkaar. Enkele exposanten zijn Treinreiswinkel, Weekendjeweg.nl, AutoSlaap Trein, Thalys, DB Bahn, Interrail, Zwitserland Toerisme, Swiss Travel System en Rhätische Bahn. Om de bezoeker extra in de treinreisstemming te brengen staat er voor het eerst een ware Rail Away bioscoop. Hier worden doorlopend uitzendingen van het gelijknamige, populaire reisprogramma vertoond.

Maak kans op gratis toegangskaarten!

Vakantiebeurs 2015Schrijf een leuk artikel over uw hobby, tuinieren, vakantie, steden bezoeken. Geef aan waarom u hieraan zoveel plezier beleefd, heeft u leuke ideeën, iets leuks beleefd, laat het ons weten en doe er een stuk of 5 foto's bij en u maakt kans op twee vrijkaarten van 15,50 euro per stuk!
In deze periode worden er veel kerstkaarten gemaakt, maakt hier tijdens het maken een paar foto's van en maak een leuke beschrijving. Twee vliegen in één klap!
Wij hebben diverse sets gekregen dus de kans is groot dat u gratis naar deze beurs kunt! Wij zullen het artikel dan op deze site plaatsen zodat andere mensen hier hun voordeel mee kunnen doen.
U kunt contact met ons op nemen rechts boven aan de site.

Veel succes!


Kooktheater

De 45ste editie van de Vakantiebeurs heeft als motto 'Je zou zweren dat je er al was'. Ieder bezoeker kan zich onderdompelen in de sfeer van een favoriete vakantiebestemming. Gastland is Spanje dat de bezoekers verrast met pure gastronomische hoogstandjes en kookshows. Gastland is ook het zonnige Curaçao dat de zintuigen prikkelt met dans, muziek en proeverijen. In iedere hal zijn verschillende gerechten te proeven. In het Kooktheater worden wereldse gerechten bereid en via de Culinaire Route krijgt de bezoeker smakelijke, versbereide traditionele hapjes en drankjes bij zeven bestemmingen. Andere ingrediënten zijn de Vakantiebeurs Awards (nieuw!), het Reisadvies op maat paviljoen, het Zoom.nl fotografiepaviljoen en Trein & Vakantiepaviljoen.

Zes Pleinen

In de hallen zijn pleinen ingericht met de zes meest populaire typen vakanties. Gekozen is voor ONTDEK (verre bestemmingen), ACTIEF (outdoor & sport), ZIEN (steden & cultuur), SAMEN (familie & kinderen), VAAR (cruises & zeilen), BUITEN (kampeer & camping). Reisleiders en ervaren medereizigers geven op de pleinen reisadvies en reistips uit eerste hand. Er is een 'Camping by Night', onderdeel van het vakantietype 'BUITEN', waar de liefhebbers met een gratis zaklamp in de hand de sfeer van het kamperen kunnen opsnuiven. Uitgebreide informatie is te vinden via www.vakantiebeurs.nl.

 

Vakantiehuis midden FrankrijkVakantiewoning midden Frankrijk met zwembad

Zoekt u een leuke vakantiewoning in midden Frankrijk met gebruik van heerlijk zwembad kijk dan hier!

Vakantiehuisje op de VeluweVakantiechalet midden op de Veluwe

Liever een compleet uitgeruste vakantiewoning op de Veluwe op een rustig park, kijk dan hier

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 135 gasten en geen leden online