voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Primavera  Lentemarkt 2014Een leuk dagje uit met mogelijk een zonnetje in het vooruitzicht. Rond Uit Hattem nodigt u van harte uit op de Primavera Lentemarkt, zaterdag 12 april van 11.00 tot 17.00 uur. Primavera is het Italiaanse of Spaanse woord voor 'lente'. Naast een Bloemen – en smaakmarkt zijn er ook muziekoptredens en veel activiteiten voor kinderen. In de Kerkstraat komt een gezellig Frans terras met een culinaire verrassing.

 

Bloemenmarkt

U kunt niet alleen vrolijke voorjaarsbloeiers en gezellige plantenbakjes kopen, maar u kunt hier ook terecht voor tuinmeubels, tuinboeken, bloemstukjes, biologische kruiden, tuinbeelden en tuinadvies.

Smaakmarkt

Kom heerlijke hapjes en drankjes op de Smaakmarkt proeven en kopen. Wat dacht u van een wijnproeverij, gezonde streekproducten, een lekker stukje worst, kaas,of pies? De zoete smulpapen komen hier ook aan hun trekken bij de poffertjes, ijs, suikerspinnen, ambachtelijke lekkernijen, en nog veel meer.

Primavera  Lentemarkt 2014

Primavera  Lentemarkt 2014Activiteiten voor kinderen

Er zijn diverse mini workshops waar kinderen aan kunnen deelnemen zoals armbandjes, buttons en sleutelhangers maken. Of wil je liever haken & granny squares maken?
Omdat het bijna Pasen is kun je ook eieren met foam clay versieren.
Bovendien kun je groene lente taartjes maken!

 

 

- Een ritje op een Ezeltje

Primavera  Lentemarkt 2014
- Springkussen & Skelterbaan
- Schminken & Glittertattoos
- Kleine kinderboerderij met geitjes, schaapjes en konijntjes
- Grappige kindervoorstelling van Schrans & Frietje om 12.00, 14.00 en 16.00 uur
- Circus Pompom met leuke shows, ballonnenclown en vuurshow

Muziek optredens

Het klassieke gitaar duo H2H speelt een aantal keren in de winkelstraten.
Ook is er een gezellig programma op de markt:
10.00 Carillon
11.00 BL!EP
12.00 Vox Five
13.00 BL!EP
14.00 Cinnamon
15.00 Vox Five
16.00 Cinnamon

Mooie Lente expositie bij Bruno Barat Art Gallery

Speciaal voor de bezoekers van de Primavera Lentemarkt worden meer dan twintig werken getoond van vijftien verschillende Europese kunstenaars uit de 19e en 20e eeuw uit de Collectie van Barat-Venker. Tijdens deze kleurrijke expositie worden meerdere stijlen en composities getoond waarin duidelijk zal worden dat de lente een ware bron van inspiratie was voor deze schilders.
Bruno Barat nodigt u van harte uit om dit lentefeest van dichtbij te komen genieten in zijn galerie in de Kruisstraat.

Meer info over de muziek:

Duo H2H

Hans van de Riet en Harry Rikaart vormen een klassiek gitaar duo. Zij zijn enthousiaste liefhebbers van de muziek voor de luit en de klassieke gitaar. Deze liefde willen zij graag delen met anderen. Op het programma staan werken van Fernando Sor, Ariel Ramirez, John Dowland, Alfonso Montes, Enrique Granados, Emilio Pujol, Christian Gottlieb Scheidler en bewerkingen van een paar popliedjes.

BL!EP

BL!EP is een trio dat popliedjes maakt in de traditie zoals liedjes horen te zijn: met coupletjes en een refrein. En een brug voor de variatie. In het Nederlands, zelfgemaakt of vertaald.
Met twee gitaren, een bas en wat stampend voetenwerk maken we vrolijke, humoristische en eigenzinnige pop. We zingen over levensthema's als De Liefde, het sparen van Airmiles, de kunst van het vliegtuigjes vouwen, fietsen door de stad, en hokjesdenken. Maar vooral steeds met een kwinkslag en/of knipoog.

Primavera  Lentemarkt 2014

Popkoor VOX FIVE

Popkoor VOX FIVE is opgericht in 2008 en bestaat uit ruim 80 leden in de leeftijd variërend van 20 tot 70 jaar uit de regio Kampen. Vox Five zingt vijfstemmig, de naam van het koor zegt het al. De zanggroepen bestaan uit sopranen, hoge- en lage alten, bassen en tenoren. Het repertoire van het koor is uiteraard popmuziek en dat kan van alles zijn; een variatie van rustige close-harmony ballads tot opzwepende, rauwe rocknummers vanaf de jaren zestig tot nu toe.

Cinnamon

Cinnamon is een Ierse folk band, opgericht in 1998. De band bestaat uit 6 volksmuzikanten die - na een zwerftocht door allerlei Europese volksmuziek - hun hart verloren hebben aan de traditionele Ierse Folk. De muziek van Cinnamon is meeslepend en emotioneel; soms uitgelaten, dan weer melancholisch en alles wat daar tussenin ligt. Met een samenspel van fluiten begeleid door de bodhràn en gitaar weet Cinnamon deze emoties goed tot uiting te brengen. Het zingen van Ierse Ballads en andere liederen doet daar nog een schepje bovenop. Dit alles met de kruiderij van eigen Cinnamon arrangementen.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter