Grootste koopjesmarkt van de regio!

Op zaterdag 15 en zondag 16 maart vindt de Neuzelbeurs plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Enkele honderden kramen staan klaar met tweedehands spullen, curiosa, kleding, boeken, meubels, antiek en allerlei andere koopjes. De Neuzelbeurs biedt voor ieder wat wils. De producten zijn voordelig geprijsd en het is gebruikelijk om af te dingen.

Er zijn diverse terrassen om voor, tijdens en na het bezoek aan de beurs iets te eten of te drinken. De toegang tot de Neuzelbeurs bedraagt € 4,00 p.p., voor kinderen van 7 t/m 12 jaar geldt een entreeprijs van € 3,00 en tot en met zes jaar is de entree vrij.

Het is ook mogelijk om zelf handel te verkopen op deze koopjesmarkt. Via de website www.neuzelbeurs.nl kan de beschikbaarheid van de diverse edities gecheckt worden en kan een kraam vastgelegd worden. Voor meer informatie: 070-3075900.

Neuzelbeurs

Naast de Neuzelbeurs is het dit weekend ook mogelijk de Gothic & Fantasy Beurs te bezoeken. De openingstijden van de Gothic & Fantasy Beurs zijn, net als bij de Neuzelbeurs, van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 10,00 p.p. en het entreebewijs tot de Gothic & Fantasy Beurs geeft ook recht op toegang tot de Neuzelbeurs.

Gothic & Fantasy BeursAktie van VoorPlussers voor vrijkaarten voor de Gothic & Fantasy Beurs !

Heeft u een leuk verhaal over een leuke beurs (bv vorig jaar) en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Heeft u niets te vertellen over een beurs, dan mag u ook een leuk verhaal schrijven over uw hobby (tuinieren?). Doe daar dan ook wat foto's bij en ook dan maakt u een kans!
Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets gratis toegangsbewijzen tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze beurs kunt.
Succes en misschien tot op de Gothic & Fantasy Beurs!

Redactie VoorPlussers

NeuzelbeursLocatie: De Broodfabriek, Volmerlaan 12, Rijswijk
Openingstijden: 10.00 uur tot 17.00 uur
Meer informatie: www.de-broodfabriek.nl
www.neuzelbeurs.nl
www.gothicbeurs.nl

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter