Lente TUIN en Woon Beurs in GoesHet voorjaar wordt vanaf de eerste voorjaarsdag drie dagen lang ingeluid in de Zeelandhallen in Goes. Daar wordt van 21 tot en met 23 maart de derde Zeeuwse editie gehouden van de Lente TUIN en Woon Beurs. De nieuwste lentetrends voor de tuin en in huis worden gepresenteerd door tientallen exposanten, met een gevarieerd activiteitenprogramma eromheen.

De Lente TUIN en Woon Beurs 2014 is vrijdag 21 maart geopend van 11 tot 21 uur en op zaterdag en zondag van 10 tot 17 uur.

Meer dan zeventig bedrijven namen eerder dit jaar weer deel aan de tweede Lente TUIN en Woon Beurs in Goes en duizenden bezoekers kwamen het lentegevoel opsnuiven in de Zeelandhallen, om zich te laten inspireren door nieuwe ideeën voor huis en tuin.
Van hoveniers tot tuinarchitecten, van bloembollen tot tuingereedschap en van fonteinen en speeltoestellen tot barbecues en tuinverlichting. En voor in huis: meubilair, antiek en brocante, woonstyling, keukens, kunst en veel, veel meer. Bezoekers kunnen ter plaatse ontwerpen laten maken. Verder zijn er allerlei workshops, lezingen en demonstraties te volgen en bij te wonen.

TUIN en Woon Beurs in Goes

 

Lente TUIN en Woon Beurs in GoesDe Lente TUIN en Woon Beurs 2014 is vrijdag 21 maart geopend van 11 tot 21 uur en op zaterdag en zondag van 10 tot 17 uur. De toegang voor bezoekers is alle dagen gratis.
Bedrijven die interesse hebben in een stand- of marktplaats kunnen ruimte huren voor 22 euro per vierkante meter vloeroppervlak of een marktplaats reserveren met zes vierkante meter ruimte inclusief kraam voor 170 euro. Meer informatie is verkrijgbaar bij de organisatie van de Lente TUIN en Woon Beurs: 088-8833450, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en via de website www.lentetuinenwoonbeurs.nl. Ook op Facebook en Twitter.

Bekijk het onderstaande filmpje voor een sfeerimpressie van de Lente TUIN en Woon Beurs Zwolle 2013.

Programma Activiteiten

Tijdens de Lente TUIN en Woon Beurs in Goes zullen er allerlei activiteiten georganiseerd worden. Hieronder kunt u een beschrijving van deze activiteiten terug vinden.

Lezingen op de Lente TUIN en Woon Beurs Goes

Ron den Dikken Exclusieve Tuinen

Titel: De levende tuin

Ron den Dikken zal lezingen geven over de levende tuin. Geen erfjes vol beton met een schutting eromheen, maar levende, vlinders- en vogellokkende paradijsjes die beslist niet meer tijd gaan kosten qua onderhoud.

[youtube:http://in.youtube.com/watch?v=EYfKkWBW-tg&]

Agapanthus

Titel: Op welke manier voelt de Afrikaanse lelie zich thuis in Nederland?

Piet Panthus vertelt op welke manier de Afrikaanse lelie zich het beste thuis voelt in Nederland.

 

Locatie TUIN en Woon Beurs

Zeelandhallen
Da Vinciplein 1
4462 GX Goes

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter