Puur & Anders Fair De Puur & Anders Fair is een fair van nu ! Puur en anders, omdat er meer dan ooit behoefte is aan pure, mooie, originele, handgemaakte producten.
60 standhouders met een kwalitatieve uitstraling zullen die dag aanwezig zijn met hun aanbod voor Buiten, Mooi, Kind en Eten/Drinken.

 

Zaterdag 3 mei 2014 van 10.00-20.00 uur, bij museum boerderij Maria Hoeve Kiefveldersteeg 11, 3882 RG in Putten (Gld). Een prachtig landelijke omgeving, in het centrum van Nederland.

Entree voor de Puur & Anders Fair bedraagt 4.50 euro p/p incl. gratis toegang tot de museumboerderij met een rondleiding van één uur!
Kinderen tot 12 jaar gratis, parkeren gratis.

Puur & Anders Fair

puur en andersfair

puur en anders fair

 

Maak kans op gratis toegangskaarten!

Schrijf een leuk artikel over uw hobby, tuinieren, vakantie, steden bezoeken. Geef aan waarom u hieraan zoveel plezier beleefd, heeft u leuke ideeën, iets leuks beleefd, laat het ons weten en doe er een stuk of 5 foto's bij en u maakt kans op twee vrijkaarten voor dit evenement!

Wij hebben diverse sets gekregen dus de kans is groot dat u gratis naar dit evenement kunt! Wij zullen het artikel dan op deze site plaatsen zodat andere mensen hier hun voordeel mee kunnen doen.
U kunt contact met ons op nemen rechts boven aan de site.

Veel succes!

 

 

Informatie kunt u ook terug vinden op de website www.puurenandersfair.nl

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter