voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Treinen kijken voor jong en oudBent u een liefhebber van modelspoor? Is uw (klein)kind dol op treinen? Zou u graag een eigen modelbaan bouwen, maar weet u niet hoe u moet beginnen? Kom dan op 11 en 12 januari naar Rijswijk en bezoek met de hele familie de Nederlandse Modelspoordagen. Dit is één van de meest toonaangevende beurzen op het gebied van modelspoor en hét ideale trefpunt voor liefhebbers.

100 gratis ritjes in een miniatuurtrein

Tijdens de Nederlandse Modelspoordagen brengt Stoomgroep West Zuiderpark hun mobiele spoorbaan naar Rijswijk en kunnen kinderen op een echte miniatuurtrein rijden. Er worden 100 gratis ritjes weggegeven, wat betekent dat de eerste 50 kinderen van zaterdag en de eerste 50 kinderen van zondag een gratis ritje kunnen maken. Zorg dus dat u er snel bij bent!

Treinen kijken voor jong en oud


Kind bij treinRangeerdiploma

De jongsten onder ons kunnen ook hun rangeerdiploma halen, door op de juiste manier een trein van punt A naar B te sturen.

Modelbanen en demonstraties

Een belangrijk kenmerk van de beurs zijn de meer dan 20 modelbanen die tentoongesteld worden. Aan deze banen is soms jarenlang gebouwd door modelspoorverenigingen en thuishobbyisten. U kunt een combinatie verwachten van kleine banen met verfijnde details en grotere banen vol elektronische snufjes. Alle vragen over de modelspoorhobby kunnen gesteld worden bij de verschillende demonstratiestands. Het volledige programma is te vinden op de website.

 

Actie van VoorPlussers

Heeft u een leuke hobby en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee gratis kaarten. Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de Eurospoor met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.
Veel succes,
Redactie VoorPlussers


Mannen met modeltreinenWinkeliers

Bent u op zoek naar een mooie achtergrond voor uw modelbaan of een nieuwe locomotief? Loop dan langs de 200 stands waar winkels uit Nederland, België en Duitsland zowel nieuwe- als gebruikte modelspoorartikelen aanbieden. Het assortiment bestaat o.a. uit modellen van verschillende merken, achtergrondmateriaal, scenery, elektronica, gereedschappen en literatuur. Bekijk hier wie er allemaal deelnemen.
Gratis naar de Neuzelbeurs
Het entreekaartje voor de Nederlandse Modelspoordagen geeft ook gratis toegang tot de Neuzelbeurs. Op deze beurs staan meer dan 250 kramen klaar met tweedehands spullen, curiosa, kleding, boeken, meubels, antiek en allerlei andere koopjes. Kijk voor meer informatie op www.neuzelbeurs.nl.

Informatie

11 en 12 januari in De Broodfabriek, Volmerlaan 12 Rijswijk. Geopend van 10.00 - 17.00 uur. Entree volwassenen € 10,- (kinderen 3 t/m 12 jaar € 3,- en t/m 2 jaar gratis). Deze entreekaart geeft tevens gratis toegang tot de Neuzelbeurs. Kijk op www.modelspoordagen.nl voor meer informatie, korting en arrangementen of bel 070-3075900.

Bezoek ook eens onze andere beurzen

Neuzelbeurs
Crea Weekend
Gothic & Fantasy Beurs
Internationale Mineralenbeurs
Nederlandse Modelspoordagen
Paranormaal Alternatief
Pasar Malam
Patchwork & Quiltdagen
Poppen(huizen) & Miniaturenbeurs

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter