Uitmetkorting.nl is op zoek naar een vrolijke vijftigplusser om de Nederlandse achtbanen aan een test te onderwerpen! Wij zijn benieuwd naar de ervaringen van mensen uit zoveel mogelijk verschillende leeftijdscategorieën. Om ons testteam compleet te maken zijn we op zoek naar een enthousiaste achtbaanliefhebber van 50 jaar of ouder.

U hoeft natuurlijk niet in uw eentje op stap, u krijgt van ons twee toegangskaartjes voor alle pretparken. U mag dus gezellig met een vriend, vriendin of (klein)kind op stap! Natuurlijk moet er wel gewerkt worden. We vragen van u om de achtbaanritjes vast te leggen op video en een korte vragenlijst in te vullen.

 

Voorbeeld werkdag

Woensdag 10.00

U staat voor de poorten van Walibi Holland. U heeft licht ontbeten en een makkelijke outfit aangetrokken, want vandaag gaat u maar liefst zes achtbanen testen. Uw oudste zoon is uw partner in crime. Hij heeft zijn digitale camera meegenomen en gaat alle ritjes voor u filmen. Bij een lekker kopje koffie maken jullie een plan: eerst de El Condor en de Rattle Snake, daarna de houten achtbaan, dan lunchen en daarna de rest van de achtbanen. U heeft zich goed ingelezen over de achtbanen, dus u slaat uw zoon om de oren met allerhande feitjes. Weet hij wel dat de Goliath de hoogste achtbaan van de Benelux is? Die bewaren jullie dan ook als toetje.

Tijdens de lunch bespreken jullie de eerste twee achtbanen. Uw zoon vond El Condor het leukste, maar uw voorkeur ging uit naar de houten achtbaan. Het uitzicht is prachtig daarboven en het ritje was lekker snel, maar niet te ruig. Om de broodjes een beetje te laten zakken, kiezen jullie ervoor om eerst een rondje in het reuzenrad te maken. Eenmaal boven kijken jullie kilometers ver. U maakt wat foto's van het Veluwemeer. Daarna is het tijd voor de laatste drie achtbanen. Jullie sluiten de dag af met een lekker ijsje en stappen dan weer in de auto. Morgen is het tijd voor de Efteling!

Bent u:

- Geboren voor 1963?
- Een achtbaanliefhebber?
- Niet bang aangelegd?
- Goed ter been, fit en gezond (dat wil zeggen: u heeft geen hartklachten of andere aandoeningen waarmee u verboden is om in achtbanen te stappen)?
- Gek op snelheid, loopings en steile afdalingen?
- Een week beschikbaar om zeven pretparken te bezoeken?
- In het bezit van een videocamera/telefoon die kan filmen of een (klein)kind met deze apparatuur?

En wilt u:

- Voor Uitmetkorting.nl alle grote pretparken van Nederland bezoeken?
- Uw achtbaanritjes voor ons vastleggen op video?
- Een kleine vragenlijst over iedere achtbaan invullen (snelheid, baanlengte, genoeg loopings, comfort etc)?
- 7 x 2 kaartjes krijgen voor de Efteling, Walibi Holland, Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Duinrell, Drievliet en Toverland?

Dan zijn we op zoek naar u!

Enthousiast geworden? Stuur dan een email met uw gegevens en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Achtbaantester 50+. Een sollicitatie insturen kan tot en met vrijdag 31 mei.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

RSS / Twitter