voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Dit seizoen actieve rol voor bezoekers in vernieuwde Bloemenshows op Keukenhof.

Lisse, 19 maart 2013 – Bezoekers aan de bloemenshows op Keukenhof kunnen dit jaar in drie paviljoens hun favoriete bloem kiezen. Het is een van de vernieuwingen, waardoor de voorjaarsshow in Lisse dit jaar weer aantrekkelijker en interactiever is. Met het jaarthema ''United Kingdom – Land of Great Gardens', nieuwe decors en de gevarieerde kalender zijn de overdekte bloemenshows op Keukenhof een extra attractie, voor duizenden consumenten uit Nederland en de hele wereld.

 

Van 21 maart tot en met 20 mei organiseert Keukenhof samen met de bloemen- en plantensector zo'n dertig bloemenshows in drie paviljoens.

Nieuw: beoordeling door consumenten

Keukenhof's bloemenshows zijn versterkt met een unieke bloemen- en plantenbeoordeling door consumenten. Per bloemenshow kiezen zij via touchscreens hun favoriete bloem en plant. Per productgroep wordt bekendgemaakt wat in de ogen van het internationale publiek de mooiste bloemen en planten zijn. Vorig jaar is er een proef gedaan in een paviljoen, waarbij consumenten hun favoriete bloem konden kiezen. Die wordt dit jaar doorgezet in alle bloemenpaviljoens. Keukenhof biedt dit seizoen ook weer de succesvolle bloemschikdemonstraties in het Oranje Nassau Paviljoen. Dankzij de nieuwe, interactieve beoordeling is de focus van Keukenhof en de exposerende kwekers meer toegesneden op de consument.

De vak keuring, waarbij in specifieke gewasgroepen gespecialiseerde juryleden bloemen en planten beoordelen, wordt gecontinueerd.

'United Kingdom – Land of Great Gardens'

Het jaarthema 2013 van Keukenhof, 'United Kingdom – Land of Great Gardens inspireert de toparrangeurs die de lijnen uitzetten in de verschillende bloemenpaviljoens. Typisch Britse kenmerken en elementen worden in de basisdecors verwerkt van het Oranje Nassau Paviljoen. Met bijvoorbeeld kroonluchters als verwijzing naar het  Britse koningshuis, de bookshopstijl refereert aan het  plaatsje Notting Hill en de muziek van Elton John en de Beatles is er te beluisteren. Maar ook Mr Bean en James Bond versterken de associatie met het Verenigd Koninkrijk.

In het Beatrix Paviljoen, waarin Anthuriums en Bromelia's worden geëxposeerd in combinatie met een bijzonder grote Orchideeënshow, gaan grote elementen, waaronder een enorme kroonluchter, een echt 'wow'-effect genereren.

 

Gevarieerde tentoonstellingskalender

Met gevarieerde bloemen- en plantenshows in het Willem Alexander Paviljoen, wekelijks wisselende bloemenshows in het Oranje Nassau Paviljoen en de permanente presentatie in het Beatrix Paviljoen biedt Keukenhof een afwisselende tentoonstellingskalender. De drie bloemenpaviljoens liggen mooi verspreid in het lentepark, een garantie voor aandacht van een nationaal en internationaal publiek.

 

Vakkeuring gecontinueerd

De vakkeuring, waarbij in specifieke gewasgroepen gespecialiseerde juryleden bloemen en planten beoordelen, wordt gecontinueerd. Vakgenoten hechten belang aan de keuring door collega's, die dit op een onafhankelijke manier uitvoeren. Het is een stimulans voor kwaliteit en winnaars kunnen zich ermee profileren. Gekoppeld aan de vakkeuring zijn er voor de verschillende gewasgroepen ook prijsuitreikingen en vakbijeenkomsten. Zo is Keukenhof ook een platform voor uitwisseling van informatie en zakelijk netwerken.

 

 

 

Showkalender paviljoens Keukenhof 2013: 


Oranje Nassau Paviljoen

21 maart t/m 26 maart Tulpenshow
28 maart t/m 2 april Freesiashow
4 april t/m 9 april Gerberashow
11 april t/m 16 april Rozenshow
18 april t/m 23 april Narcissen- en Bijzondere bolgewassenshow

25 april t/m 30 april Alstroemeria- en Irisshow
2 mei t/m 7 mei Chrysantenshow
9 mei t/m 20 mei Anjer-, Calla- en Zomerbloemenshow


Beatrix Paviljoen

21 maart t/m 20 mei Anthurium-,Bromelia- en Orchideeënshow 

Willem-Alexander Paviljoen


21 maart t/m 26 maart Hyacintenshow
21 maart t/m 5 mei Amaryllisshow
21 maart t/m 20 mei Bol-Op-Potshow
21 maart t/m 5 mei Potplantenshow
21 maart t/m 5 mei Bloeiende heestershow
21 maart t/m 20 mei Hortensiashow
1 mei t/m 5 mei Snij- en tuintulpenshow
3 mei t/m 20 mei Vaste plantenshow
10 mei t/m 20 mei Lelieshow

 

Geprikkeld en geïnspireerd door Keukenhof kunnen huis, balkon en tuin met bloemen, bollen en planten nog mooier worden verfraaid.

 

Keukenhof
Annemarie M.M. Gerards-Adriaansens
PR Manager
Tel: +31 (0)252- 465505
www.keukenhof.nl

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter