Het prachtige monumentale Landgoed Zonnestraal wordt weer omgetoverd tot een sprookjesachtige winterfair in Charles Dickens-achtige sfeer.

U bent van harte welkom op zaterdag 15 december 2012, vanaf 14.00 uur tot 21.00 uur.
Wanneer het langzaam donker wordt zult u versteld staan van de vele lichtjes midden in het bos. Landgoed Zonnestraal laat de winterse sferen van vroeger en nu samenkomen.

 

 

Aan iedereen is gedacht

U kunt met een van de arrensleeën mee naar de levende kerststal. Of wandel door het verlichte bos naar de optredens van Jeugdtheaterschool Maitta. Misschien wordt u onderweg wel verrast door de klanken van de midwinterhoornblazers of een van de vele koren.

En natuurlijk zijn er vele leuke kraampjes, waar u terecht kunt voor een passend kerstcadeau. Ga ook eens kijken achter het Termeulenpaviljoen, hier vindt u het Vips & Friends Paviljoen.

 

 

 

 

Wanneer u moe gelopen bent is het Catering plein een uitkomst, geniet lekker van warme chocolademelk of glühwein. Maar ook voor een lekker warm hapje zoals een oliebol of appelflap kunt u hier terecht. De kinderen kunnen zich ondertussen creatief uitleven tijdens een leuke kerst-workshop. En wilt u nog wat adrenaline ervaren, neem dan plaats op de snowboard-simulator.

Kom het allemaal beleven op 15 december op Landgoed Zonnestraal!

 

 

Routebeschrijving

Bezoekadres: Landgoed Zonnestraal, Loosdrechtse Bos 17, 1213 RH Hilversum

Postadres: Landgoed Zonnestraal, Postbus 87, 1230 AB Loosdrecht

 

Vanuit de richting Utrecht

A27 richting Hilversum/Almere; afslag Hilversum. Bij verkeerslichten linksaf (Diependaalselaan) richting Loosdrecht / 's-Graveland; Diependaalselaan volgen. Bij 2e rotonde linksaf richting Loosdrecht. Na ongeveer 300 meter voor de rotonde (Knorr-fabriek) linksaf en meteen weer linksaf de Van Ghentlaan op. Eerste afslag rechts de oprijlaan van Landgoed Zonnestraal oprijden.

Vanuit Amsterdam

A1 richting Amersfoort, afslag A27 richting Utrecht/Hilversum; afslag Hilversum; vanaf hier zie vanuit Utrecht.
Vanuit Amersfoort
A1 richting Amsterdam, afslag A27 richting Utrecht/Hilversum; afslag Hilversum; vanaf hier zie vanuit Utrecht.

Openbaar vervoer

Per trein naar NS-station Hilversum; vervolgens buslijn 104.

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 204 gasten en één lid online