voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

De donkere dagen van Delft
Aftellen geblazen; de Donkere Dagen van Delft staan voor de deur. En dat betekent meer dan een maand vol warme, gezellige en winterse uitjes voor jong en oud. In een prachtig, historisch, Anton Pieck achtig decor dat sfeervol verlicht is.

Intocht Sinterklaas

 

Op zaterdag 24 november meert de Goedheiligman o.a. samen met zijn Jetskipieten ‘s-middags, om 12:45 uur aan. Vanaf daar trekt hij samen met zijn Zwarte Pieten in stoet richting het centrum. Op de Beestenmarkt zal de Zwarte Pietenband een muzikaal optreden verzorgen. www.sinterklaasdelft.nl

 

Schaatsbaan

Van 7 december 2012 tot 7 januari 2013 is de DSW Schaatsbaan er weer en kunt u ook dit jaar op de Beestenmarkt terecht voor gezellig, Oudhollands schaatsplezier. Al tien jaar op rij trekt de schaatsbaan in Delft ruim honderdduizend bezoekers uit Delft en omstreken om te komen schaatsen of van een kop warme chocolademelk of smakelijke stamppot te genieten. www.schaatsbaandelft.nl

Lichtjesavond

Een kerstmarkt, een kerstboom waarin de lichtjes ontstoken worden, glühwein en optredens van koren, theatergroepen enzovoorts. Het zijn de ingrediënten die de Delftse Lichtjesavond elk jaar weer tot een groot succes maken. Dit jaar vindt de vijftiende editie van deze bijzondere avond op dinsdag 11 december plaats. Het ontsteken van de lichtjes van de grote kerstboom om 19:00 uur op de Markt is ieder jaar een hoogtepunt.

Rondvaarten

Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft organiseert diverse rondvaarten en arrangementen in de maand december. Tijdens lichtjesavond organiseert salonboot Den Haag & Delft een bijzondere rondvaart vanuit het Haagse centrum naar Lichtjesavond in Delft: een feest in de historische binnenstad van Delft. Het aantal plaatsen is beperkt: reserveer op; www.salonbootdelft.nl

 

[youtube:http://in.youtube.com/watch?v=62rzPppwGYQ&]

Winter wonder wandeling

Een unieke culinaire verrassing op donderdag 13 december. In de romantisch verlichte binnenstad rijdt u o.a. in een paardenkoets, dineert u in een kerk en musea en bezoekt u historische plaatsen. U wordt toegezongen door Delftse koren. De avond wordt begeleidt door stadsgidsen die u legendarische verhalen vertellen. Deelname kost € 69,90 p.p voor een viergangen diner (inclusief reserveringskosten). www.ontdekculinairdelft.nl.

Decembershoppen

Voor bijzondere cadeaus, heerlijke ingrediënten of een mooie feestoutfit kunt u zeker in Delft terecht. In december zijn er volop extra koopmomenten. Daarnaast zijn de mooie etalages een lust voor het oog. ontdek de verrassende winkels met de gratis Ontdek Delft app voor iPhone en Android. Daarnaast parkeert u voordelig in de Marktgarage; t/m 31 december voor slechts € 1,00 per uur.

Alle activiteiten

Naast de bovenstaande hoogtepunten vindt u op www.delft.nl/donkeredagen een overzicht van alle activiteiten in Delft. Van kerstbal-brei-workshop, hotelarrangement, kerstconcert tot winter city tour en oudejaarsconference.

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter