voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Zwolle, 22 september 2012 - Tijdens LEGO® WORLD 2012 is er net als alle jaren een speciale afdeling voor de jonge bezoekers waar LEGO DUPLO wordt gepresenteerd. Dit jaar wordt dit groots aangepakt door een speciale LEGO DUPLO dierentuin te maken in samenwerking met Dierenpark Emmen. Voor de aankomende LEGO fans is er van alles te doen in de dierentuin, een bouwwedstrijd, een treinrit en nog veel meer.

 

 

LEGO® WORLD is gebaseerd op de verschillende LEGO lijnen die op de markt zijn. Ieder jaar probeert de organisatie deze LEGO lijnen in spectaculaire beleveniswerelden te veranderen zodat de echte fans een kijkje kunnen nemen in een de ‘grote' wereld van LEGO. De belangrijkstee LEGO lijnen zijn LEGO CITY en LEGO STAR WARS voor de stoere jongens. LEGO Friends is dit jaar nieuw speciaal voor meisjes. En natuurlijk LEGO DUPLO speciaal voor de kleinste bouwers.

 

Speciaal voor de kleintjes

LEGO DUPLO is speciaal ontwikkeld voor de jongere kinderen. De steentjes zijn groter en geschikt voor kinderen met de leeftijd van 0 tot 5 jaar. Er zijn drie leereffecten die bij LEGO DUPLO centraal staan namelijk; de fijne motoriek, het ontwikkelen van ideeën en creativiteit en het herkennen van vormen en kleuren. Deze leereffecten komen in alle verschillende LEGO DUPLO sets weer opnieuw naar voren.

 

 

Gratis kaarten voor Lego World

Wilt u graag vrijkaarten bemachtigen dat kan! Wij geven de kaarten niet weg, u moet er wel wat voor doen. Schrijf een leuk verhaal over uw hobby en doe daar 5 leuke foto's bij. Wij zullen dit op onze site plaatsen en de leukste inzenders belonen wij met twee vrijkaarten.

Heeft u geen hobby, schrijf dan een leuk vakantie verhaal en doe daar dan ook wat leuke foto's bij, ook dan maakt u zeker een kans!
Wij krijgen meerdere sets tot onze beschikking dus de kans is groot dat u gratis naar dit evenement kunt!

Succes,
Redactie VoorPlussers

 

 

Een dierentuin vol met LEGO DUPLO

Tijdens LEGO WORLD 2012 heeft LEGO DUPLO ook weer zijn eigen plekje en dit keer nog groter dan vorige jaren. In samenwerking met Dierenpark Emmen wordt er een dierentuin gecreëerd waarbij de kinderen op allerlei manieren kunnen genieten van alles om hun heen. Vanuit een treintje kunnen de bezoekertjes alle wilde dieren bekijken. Er zijn dieren gemaakt van LEGO DUPLO maar ook heeft Dierenpark Emmen gezorgd voor een grote hoeveelheid aan opgezette dieren. Deze combinatie zorgt voor de perfecte dierentuin beleving op LEGO WORLD. Ook kan er natuurlijk gebouwd worden met LEGO DUPLO stenen waar een bouwwedstrijd aan verbonden is. Of kan er geklommen en geklauterd worden op de survival baan. Kortom er is van alles te doen ook voor de aller kleinsten.

LEGO WORLD wordt jaarlijks bezocht door ruim 70.000 bezoekers en was voorgaande jaren steeds uitverkocht. De online kaartverkoop van LEGO WORLD 2012 is onlangs van start gegaan. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.LEGOWORLD.nl.

 

LEGO WORLD 2012

Het leukste dagje uit in de herfstvakantie!
wo. 17 t/m di. 23 oktober
IJsselhallen Zwolle
www.LEGOWORLD.nl

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 287 gasten en geen leden online